Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

mozaik3D

Популярний додаток від Mozaik Education. Ви зможете використовувати більше 1200 3D моделей та навчатися у новому форматі. 3D сцени супроводжуються якісною анімацією, звуковим супроводом, до більшості сцен розроблені цікаві вікторини.

Деякі 3D сцени вже додані на сайт. Вони абсолютно безкоштовні та доступні для встановлення. Сюди увійшли:

Крім вище перерахованих додатків, можна скористатися безліччю інших. Для цього потрібно інсталювати додаток mozaik3D app, вибрати анімацію, яка для вас сподобалася та завантажити на смартфон або планшет. Зауважте, що для роботи програми потрібне активне інтернет з’єднання. Завантаження відбувається при натисканні на кнопку Play.

Використання таких анімацій дає змогу відійти від нудного навчання та перетворити його на задоволення. А при наявності відповідного обладнання, можна скористатися режимом віртуальної реальності та повністю зануритися у внутрішній світ людини, побувати у Древньому Акрополі, відвідати музеї та ін. Повне відчуття віртуальної реальності забезпечують лише пристрої, які обладнані гіроскопом.

Всі анімації, які позначені іконкою подарункової коробки можна безкоштовно завантажити на підтримуваний пристрій. А якщо ви створите безкоштовний акаунт, то зможете кожен тиждень завантажувати 5 навчальних анімацій. Якщо потрібна більша кількість, то потрібно купити преміум акаунт.

Сцени присвячені вивченню таких предметів як математика, фізика, біологія, хімія, географія, мистецтво, технології, історія та багатьом іншим галузям науки.  

mozaik3D app

Більшість 3D сцен підтримують російську та українську мову, а також доступні на інших мовах, що дає хорошу можливість потренувати себе у вивченні іноземних мов.

Більшість сцен мають звуковий супровід та анімацію, у кінці вивчення є можливість перевірити свої знання, пройшовши цікаву вікторину.

Для керування сценою виконуйте наступне:

Обертати сцену можна рухами пальця по екрані, розсовуючи та зсовуючи два пальці можна збільшувати та зменшувати сцену. Для переміщення сцени по екрану потрібно одночасно використовувати три пальці або вибрати інструмент переміщення, натиснувши на відповідну іконку. Використовуючи нижні кнопки можна перемикатися між виглядами. Деякі сцени мають джойстик, за допомогою якого можна виконувати віртуальні прогулянки.

Для відображення інформації потрібно натиснути на іконку із літерою i. Деякі сцени супроводжуються підписами біля об’єктів. Щоб їх активувати або закрити, потрібно натиснути на іконку з літерою a. Два круги знизу біля обох кутів дають змогу відобразити меню з інструментами. Іконки із динаміком та мелодією використовуйте для звукових налаштувань.

У режимі віртуальної реальності для відображення панелі навігації потрібно нахилити голову вліво або вправо. Якщо подивитися вниз, то можна вимкнути або увімкнути рух під час прогулянки.

Google Play «Навчальні 3D анімації, ігри та завдання – mozaik3D app»