Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

tauer

Познайомтеся з історією замкового комплексу, яка налічує декілька тисяч років. Подорожуйте по цікавих та знаменитих історичних місцях, ознайомтеся із подіями, які залишили слід в історії. Використовуючи 3D анімацію інформація добре сприймається в ігровій формі та закарбовується у пам’яті краще ніж при інших формах навчання.

Побудований лондонський Тауер на північному березі річки Темза та являє собою історичний центр міста Лондон. Споруда одна із найстаріших на території Великої Британії. Вона тривалий час слугувала резиденцією для англійських монархів.

На сьогоднішній час Тауер віднесений до Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Це свого роду і пам’ятник історії, і музей, який за допомогою даного програмного забезпечення можна відвідати віртуально.

Вважають, що заснував Тауер римський імператор Клавдій. Споруда була на той час дерев’яним фортом, її побудували на південно-східному куті старої римської стіни.

Пізніше дерево було замінене на камінь, збудовано декілька башт та оборонних веж. Навколо замка викопали глибокий рів, що зробило вежу одним із найнеприступніших європейських укріплень.

Тауер використовувався у якості в’язниці, після ув’язнення багатьох прямо там і страчували. Іоанн Безземельний на початку 13 століття використовував споруду для утримання левів та інших тварин. У Тауері більше ніж 500 років знаходився головний відділ королівського монетного двору. У ньому зберігали важливі документи, вироблялася та зберігалася зброя, а також військове спорядження короля та його армії.

Охороняли фортецю у минулому і охороняють тепер. Але на даний час до обов’язків охоронців входить проведення екскурсій. В особливих випадках, найчастіше присвяченим святковим подіям, охоронці одягаються у розкішні костюми часів династії Тюдорів.

Лондонський Тауер мало змінився із минулих часів та являється одним із самих цікавих місць, які можна відвідати, у нашому випадку віртуально.

Після встановлення додатка використовуйте свайпи (інструкція появиться при першому запуску). Для ознайомлення із деталями потрібно натиснути на значок * біля елемента. Кнопка із літерою a виводить підписи, із літерою i – інформацію. Іконки динаміка та мелодії використовуйте для керування звуком. Біля правого та лівого нижніх кутів наявні круги. Натискайте на них, щоб відкрити меню з інструментами.

tauer

На вас чекають замковий комплекс, Біла Башта, двір, Генріх VIII, ворон, анімація та віртуальна прогулянка. Після ознайомлення можна пройти цікаву вікторину.

Додаток підтримує українську та російську мови, які можна вибрати у налаштуваннях (значок ключа).

Google Play «3D анімація Лондонського Тауера (16 століття) + віртуальна реальність»