Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.1 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

KineMaster

Поговоримо сьогодні про відеоредектори, основне призначення яких мобільні пристрої. Маркет, штука глобальна і знайти відеоредактор можна без проблем. Але чи буде він працювати – це вже окреме запитання. Відеоредактором KineMaster користуюся вже декілька років. І за увесь період роботи він показав себе із найкращої сторони (в моєму випадку не було навіть вилітань і зависань).

Зверніть увагу, що програма доступна також для iPhone та iPad.

Використовуючи програму, ви зможете на професійному рівні виконувати редагування відео. Функціональність даного мобільного додатка просто на висоті, все реально продумано до дрібниць, потрібно просто не полінуватися розібратися. Багатьом десктопним версіям програм до KineMaster далеко братися.

Програмою підтримується робота із декількома шарами відео (мультимедіа, рукописний текст, накладання, текст, ефекти), ви можете використовувати режими накладання (стікери, різноманітні стрілки та хмарки для пояснень…), вибирати із багатьох (у тому числі і 3D) переходів, додавати текст, працювати із субтитрами, використовувати спеціальні  ефекти та фільтри, завантажувати додаткові файли (наприклад різні стікери), які будуть підходити до вашого проекту, додавати музичний супровід, записувати прямо із програми голос та багато іншого.

Після запуску програми для вас запропонують створити пустий проект або скористатися послугами майстра налаштувань (я використовую перший варіант).

Для видалення звуку із відеодоріжки потрібно виділити її на шкалі часу та натиснути на значок динаміка. Тоді перевести гучність на 0%.

KineMaster2

Зверніть увагу, що не всі інструменти активні одночасно. Вони активуються при виділенні певного об’єкта (відео, фото, музичного файлу, тексту та ін.).

Приклад розрізання відео. Виділяємо відеофрагмент та вибираємо на панелі інструментів значок ножиць. Пропонується відрізати ліву або праву частину кліпу, або просто розрізати по середині. Всі зміни зберігаються на льоту. Можна просто витягнути аудіо. Коли задоволені результатом – натискайте на прапорець.

KineMaster3

KineMaster4

Відео можна обертати, дзеркально відображати та виконувати ще безліч операцій. Відміна дій доступна на лівій панелі.

Щоб конвертувати відео потрібно натисну на кнопку поділитися, вибрати формат та натиснути на кнопку «Експорт». 

KineMaster5

KineMaster – це програма, яка використовується викладачами, журналістами, блогерами, маркетологами та людьми інших професій на професійному рівні.

Google Play «KineMaster – ідеальний відеоредактор для вашого смартфона»