Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

mozaBook

На сайті вийшла серія новин по програмному забезпеченню від Mozaik Education. Всі розглянуті 3D сцени абсолютно безкоштовні для використання. Але на цьому продукція від Mozaik не закінчується. Це відомий розробник програмного забезпечення для різних платформ, організація займається випуском електронних книг та іншої продукції для якісного навчання.

mozaBook – це фірмовий додаток для перегляду книг, які можна прямо із середовища програми і завантажувати. Крім книг, також можна переглядати завантажені зошити та зошити, якими ви поділилися.

Якщо у публікації наявна 3D анімація, то ви без проблем зможете її відтворити. mozaBook без проблем відтворить завдання, які були створені у редакторі завдань.

Завдання, які були вами створені у настільній версії редактора можна відправляти на планшети учнів, а вони, виконавши їх, зможуть відсилати назад на настільну версію для вчителя. Щоб все працювало, потрібно щоб всі пристрої (комп’ютер вчителя та планшети учнів) були підключені до однієї мережі Wi-Fi.

Примітка. Додаток не буде працювати на пристроях, для яких були отримані root права.

Навігація проста та зрозуміла. Прямо із додатка можна завантажити підручник та приступати до вивчення. Наявні інструменти для виділення тексту, малювання по підручнику чи іншому виданні і тому подібне.

Для використання mozaBook потрібна реєстрація, яку можна виконати прямо із додатка або перейти на сайт розробника і зареєструватися там.

Безкоштовний додаток має ряд обмежень, із якими можна ознайомитися на сторінці авторів програми. Ви можете придбати преміум-версію, яка знімає всі обмеження та дає повний доступ.

Google Play «mozaBook – додаток для перегляду книг»