Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Acropolis

Пропоную вашій увазі безперечно одну із найкращих 3D реалізацій Древньогрецького архітектурного комплекса. Додаток, який не залишить байдужим чи незадоволеним нікого. Прекрасна деталізація, музичний супровід і сучасна анімація дадуть відчуття присутності.

Мова іде про Афінський Акрополь, який був побудований за часів Перікла та являється самою відомою Цитаделлю світу. Не у всіх є можливість побувати в Греції, проте є можливість побачити відмінну 3D анімацію. А якщо ви маєте окуляри віртуальної реальності, то приємні та незабутні враження для вас гарантовані.

Акрополі – являються характерними для Древньої Греції архітектурними комплексами. В першу чергу, вони мали релігійне призначення. Будувалися такі споруди зазвичай на підвищенні, у центрі міста.

Один із найвідоміших акрополів знаходиться в Афінах. Розміщений він на пологому склоні вапнякової скелі, яка має приблизну висоту у 150 метрів.

Будувалась споруда у 5 столітті до Різдва Христового. Перикл доручив розробку проекту одному із самих відомих майстрів мистецтва древньої епохи – Фідію. Одна за одною, замість безплідних скельних брил виростали прекрасні споруди.

Наприкінці 19 століття грецьке товариство археологів провело розширені розкопки Афінського Акрополя. До того ж реставраційні роботи по відновленню споруд відбуваються до теперішнього часу.

У 1987 році даний комплекс споруд був віднесений до культурних пам’ятників Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Відкривши програму, на вас чекають такі 3D сцени: Акрополь, Афіни, Пропілеї, Парфенон, Ерехтейон, Афіна-Паллада, статуя Афіни, лінія часу, анімація із звуковим супроводом та найголовніше – віртуальна прогулянка.

Acropolis

А якщо ви любите проходити тестування та перевіряти свої знання, то у кінці на вас чекає комплекс запитань.

Для навігації використовуйте свайпи (інструкція з’являється при запуску додатка). Два круги знизу у правому та лівому кутках показують меню, при натисканні. Літера a вмикає та вимикає текстові підписи. Клік на значку * показує інформацію по відповідному елементі. Значки мелодії та динаміка забезпечують керування звуком. Для виведення інформації потрібно натиснути на букву i.

Додаток підтримує російську та українську мови.

Високі оцінки на маркеті, приємні враження та незабутня атмосфера. Гарного настрою.

Google Play «Акрополь у 3D із підтримкою віртуальної реальності»