Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

man3d

Детально розібратися у всіх деталях будови людського тіла допоможе додаток для смартфона на Андроїд. Встановивши його, можна вивчити у всіх тонкостях будову людського організму. Пропонується учням, студентам, вчителям та для всіх бажаючих краще засвоїти матеріал з біології, дізнатися про особливості будови власного тіла.

Додаток практичний та зручний для користування, всі елементи для керування розміщені так, щоб ними легко можна було скористатися.

Кожна частина тіла має підписи, які вмикаються та вимикаються відповідною кнопкою (літера а).

Якщо біля назви органу наявний знак зірочка (*), то натиснувши на нього, отримаємо детальне пояснення про призначення та його функції в організмі людини.

man3d

Натискання на один із двох кругів,  які розміщені знизу з обох сторін по кутах, дасть змогу скористатися виринаючим меню: малювання, обертання, переміщення, текст, тестовий режим, завдання, інформація, посібник та мова.

Будова організму людини розбита за розділами. Ви дізнаєтеся про м’язи та їхні функції, основні м’язи людини кожної частини тіла. Що таке шкіра та яка її роль. Окремо розглянуті частини тіла. Скелет дасть можливість ознайомитися із кістками, які вибірково можна вимикати та вмикати для кращого сприйняття. Складна та багатокомпонентна травна система представлена із всіма органами, які беруть участь у травленні. Далі у всіх деталях можна познайомитися із дихальною системою, тоді із кровоносною та органами, які її утворюють. Не аби яке значення має система захисту організму від чужорідних частин, бактерій, вірусів і тому подібне. Саме цим займається лімфатична система. Наступний розділ розповідає як організм позбавляється від продуктів обміну, тоді іде статева система. Закінчується вивчення нервовою та гормональною системою, які разом виконують регулюючу функцію організму та забезпечують його гомеостаз.

Розділ «Анімація» дає змогу в режимі аудіосупроводу переглядати анімацію.

Кожен вивчений розділ можна закріпити цікавою вікториною. Потрібно правильно назвати органи, переміщуючи їхні назви із списку у потрібну порожню клітинку.

Кнопка окулярів вмикає режим віртуальної реальності (при наявності відповідного обладнання).

Додаток доступний на українській та російській мовах.

Google Play «Тіло чоловіка у 3D»