Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

body

Минулий раз була розглянута навчальна 3D сцена, яка дає можливість вивчати будову тіла чоловіка. Сьогодні розглянемо аналогічну програму, яка дає можливість вивчати будову тіла жіночого організму.

Навчальні анімації дуже якісні, ними легко користуватися та навчатися по новому. Перше, що має цікавити – це будова власного тіла. Адже, напевне, всім цікаво як функціонує така складна система як людський організм, як відбувається керування всіма функціями та процесами усередині такої багатокомпонентної біологічної системи.

Ви крок за кроком ознайомитеся із системами органів жіночого організму.

На закінчення можна скористатися анімацією із звуковим супроводом, яку можна переглянути як документальний фільм. Починається вивчення із найбільшого органу людського тіла – шкіри. Далі ви познайомитеся із м’язами, скелетом, травною системою, дихальною системою, системою кровообігу, лімфатичною системою, видільною системою, статевою системою та на закінчення – із нервовою та гормональною системами, які відіграють роль регуляторів всіх процесів життєдіяльності.

body

Сцену можна обертати та збільшувати, щоб у деталях роздивитися кожну частину тіла.

Для керування використовуйте наступне:

Щоб увімкнути підписи до органів натискайте на іконку із літерою a. Для виведення інформації потрібно натиснути на іконку з літерою i. Два круги, що знаходяться знизу обох кутів, використовуйте для відображення меню з інструментами. Значки динаміка та мелодії використовуйте для керування звуком. Іконка із шестернею слугує для загальних налаштувань.

Для увімкнення режиму віртуальної реальності потрібно натиснути на іконку із окулярами. В режимі віртуальної реальності нахил голови вліво або вправо використовуйте для відображення панелі інструментів. Для зупинки чи початку руху під час прогулянки потрібно подивитися вниз.

Додаток доступний на українській та російській мовах. Використовуйте його для швидкого та якісного навчання.

Google Play «Тіло людини. Жінка. Інтерактивна 3D сцена + віртуальна реальність»