Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

3D

Всі ми знаємо, які органи чуття маємо. Але мало хто може розказати про них у деталях, і ще менше пояснити принципи їх функціонування.

То ж розпочнемо.

Будова вуха у 3D. Додаток для вивчення будови вуха людини. Вухо, слуховий процес, 3D

3D

Вухо – дуже важливий орган чуття, який забезпечує вловлювання, передачу та перетворення звукових коливань у електричні сигнали, які може розпізнавати та опрацьовувати наш головний мозок.

Якісні анімації та  3D сцени допоможуть заглянути у кожну деталь слухового апарату людини. Сцену можна повертати та розглядати під будь-яким кутом. Це абсолютно новий, а головне цікавий спосіб вивчення органу слуху, який стане в пригоді учням, студентам, вчителям, викладачам та всім бажаючим, кого цікавить власний організм.

Додаток має елементи керування, які легко вмикаються, навігація проста та зрозуміла. Кнопка із літерою «i» показує текстові підказки. Анімація має звуковий супровід.

Натиснувши на знак запитання, ви отримаєте інструкцію щодо роботи програми та навігації по ній.

Можна побачити, натиснувши на кнопку динаміка, як сприймаються звуки різної частоти. Увесь навчальний процес розбитий на розділи. Підписи складових вуха можна вмикати та вимикати. Це допоможе перевірити себе. У кінці вивчення можна пройти тести для закріплення вивченого матеріалу.

При наявності відповідних окулярів – віртуальна реальність гарантована. За це відповідає кнопка із значком окулярів.

Додаток дійсно класний, а висока оцінка на маркеті лише підтверджує це.

Реалізована підтримка російської та української мови.

Дивіться також «Інтерактивне 3D навчання. Бактерії»

Google Play «Будова вуха у 3D»