Koshky

Детские пазлы Коты, Кошки и Котята - класифікуються як розвиваючі логічні ігри для дітей до 7 років. Діти люблять збирати пазли з різним тваринами: собачками, конячками, поні і звичайно ж котами і кошенятами і грають в них із задоволенням не тільки хлопчики, а й дівчатка. Ваших дітей будуть радувати барвисті картинки на яких зображені різноманітні Кішки, разом з приємним звуковим оформленням ігровий процес проходить весело і не вимушено. Розвиваючі програми для дітей дуже важливий компонент сучасного розвитку дитини. Безкоштовні пазли Кішки, Коти і Кошенята, це прекрасна можливість батькам і малюкам проводити час весело і з користю. Рішення простих логічних завдань позитивно впливає на розвиток пам'яті дитини, концентрації та посидючості. Управління в грі зроблено простим і дитині буде нескладно грати з котами і котиками без допомоги батьків.

Додаткова інформація:

  • Безкоштовні розвиваючі пазли Коти і Кошенята для малюків на мобільних пристроях стали тенденцією в категорії розвиваючі ігри.
  • Правила гри прості і зрозумілі для дітей, зберіть картинку з котиками. Для цього переміщайте деталі картинки на яких зображені коти і кошенята на своє місце. Коли пазли з котиками будуть зібрані, прозвучить фінальна мелодія і з'явиться наступна картинка.
  • Якщо Вам сподобалися наші безкоштовні головоломки, будь ласка оцініть їх.

Google Play

Koshky