Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Dv

До вашої уваги пропонується якісна анімація чотиритактного двигуна від відомого розробника програмного забезпечення. Буде корисна для учнів та студентів і всіх, хто цікавиться автомобілями та технікою.

Такий двигун частіше за інші використовується в автомобілях і тому буде корисно дізнатися, що там відбувається всередині.

На сайті вже описувалися програми від mozaik. А встановивши програму mozaik3D можна скористатися понад 1200 якісними анімаціями (безкоштовно доступна невелика кількість).

Сцени, які містить дана анімація можна обертати як завгодно та розглядати під будь-яким кутом. Зручна навігація дасть змогу легко переходити від одного об’єкта до іншого, а більшість 3D-сцен мають звуковий супровід. Кожен елемент має підписи. На вас також чекають цікаві ігри та можливість перевірити свої знання у вигляді тестів.

Сцени розбиті на розділи, тому можна поступово поглиблювати знання. Доступні такі розділи як «внутрішня конструкція двигуна», «двигун», «циліндри», «принцип роботи двигуна».

3D

Ви дізнаєтеся що таке коробка передач і яка її функція, принцип роботи колінчастого вала, поршнів, розподільного вала та ін. Детально розглянуто кожен із 4-х тактів роботи двигуна. Все в процесі супроводжується анімацією та спокійним музичним супроводом (який при бажанні можна вимкнути), тому навчання приносить лише задоволення та позитивні емоції.

Справа та зліва у нижньому кутку міститься невеличкий кружок. Натискання по ньому викликає меню, із якого можна вибрати потрібну дію: малювання по екрану, проходження вікторини (потрібно правильно розмістити підписи назв складових двигуна), переміщення, вмикання та вимикання міток, вибір мови та ін.

3D

Додаток доступний на російській та українській мовах.

Якщо ви маєте окуляри віртуальної реальності, то можете скористатися відповідним режимом, натиснувши на іконку окулярів у додатку.

Google Play «Анімація чотиритактного двигуна – 3D»