Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

fisic

Пропонується додаток для вивчення у 3D великих фізиків, чий вклад мав суттєву вагу для розвитку сучасної науки. Космічні подорожі, Великий адронний колайдер, найточніший у світі годинник та ще багато чого цікавого та практичного ми маємо саме завдяки відкриттям фізиків.

Додаток допоможе поближче познайомитися із такими фізиками як Архімед, Ісаак Ньютон, Майкл Фарадей, Джеймс Клерк Максвелл, Нікола Тесла, Макс Карл Ернст Людвіг Планк, Марія Склодовська-Кюрі, Ернест Резерфорд, Альберт Ейнштейн, Вернер Карл Гейзенберг.

У 3D режимі на вас чекають вище перелічені вчені, які розміщені навколо кулі, яку можна обертати у будь-якому напрямку та нахиляти для зручнішого відображення.

Всі вчені сидять на стільцях навколо кулі. І якщо ви вибираєте одного із них, він підіймається та показуються його досліди. Увесь процес супроводжується музичним супроводом, гучність якого можна регулювати або вимикати зовсім.

fisic

Для відображення інформації про вченого потрібно натиснути на кнопку із літерою i. Значок гайкового ключа дозволяє зайти у налаштування. Два кружки по обидва боки знизу відображають інструменти. Для відкриття біографії потрібно натиснути на значок листка. Значок із трьох книг, які лежать одна на одній дозволяє відобразити або приховати панель керування. Для вмикання віртуальної реальності (при умові, що у вас наявні окуляри) натисніть на іконку окулярів.

Режим «Анімація» – це озвучка із супутньою анімацією.

Додаток підтримує українську та російську мови.

Класний додаток, який дає змогу у цікавій формі ознайомитися із великими людьми, їхньою біографією, дослідженнями та відкриттями.

Google Play «Ці фізики змінили світ. Інтерактивне 3D + віртуальна реальність»