HUAWEI Band 4 Pro

Фірма HUAWEI недавно випустила оновлену версію свого спортивного браслета Band 4 Pro. Дизайн залишився таким же як і в минулорічного Band 3 Pro. Оновлена версія має AMOLED-дисплей з розміром 0,95-дюймів, розширення якого складає 240х120 пікселів. Корпус виготовлений з металу та загартованого скла.

Зовнішній вигляд легко змінити, вибравши один з сотні встановлених циферблатів. А якщо і цього замало, то можна створити власний. Наявний GPS модуль та NFC, який можна використовувати для безконтактних платежів, проте підтримується лише Alipay.

Завдяки модулю GPS, який вбудований в браслет, нема необхідності у додаткових засобах для визначення точного місцеположення. Тепер вся інформація збирається та аналізується в єдиному пристрої. Такий підхід дає можливість точно відслідковувати траєкторію переміщення та швидкість. В подальшому на основі отриманої інформації можна переглядати звіти, наприклад переглянути середній темп ходьби.

Можна займатися спортом, а браслет відслідковуватиме ваші заняття, потрібно лише вибрати один з 11 його видів: біг, плавання, ходьба, велосипед, велотренажер та ін.

Стаття до теми: Програма для відслідковування вашої активності Huawei Health (Здоров’я)

Як завжди, присутня функція відслідковування якості сну, а також технологія відслідковування насичення крові киснем.

Не проблемою буде читати сповіщення, що надходять з телефона та керувати ними. Пропустити важливу подію не вийде, адже отримання сповіщень супроводжується вібрацією. Реалізована функція керування музичними композиціями, які відтворюються на смартфоні.

Для прокидання можна використати «розумний» будильник, який був доступний і в попередніх версіях.

Тривалість роботи в середньому біля 14 днів та сильно залежатиме від кількості увімкнених датчиків та активності тренувань.

HUAWEI Band 4 Pro

Спеціальні алгоритми Firstbeat з максимальною точністю підрахують дані про якість сну та фізичної активності.

Новинка буде мати три кольорові варіанти: червоний, золотисто-рожевий та чорний.

Ціна складе приблизно 57 доларів, а на прилавках магазинів HUAWEI Band 4 Pro має появитися вже 12 грудня.

Сайти та офіційні магазини:


Сторінка товару

Офіційний магазин HUAWEI