Нова модель ноутбука від фірми Asus — ASUS ZenBook S

Дана модель відноситься до преміального класу, який поєднує легкість та витонченість. Модельний номер ноутбука UX391. Розробник заявив, що модель може витримати жорсткі умови використання та відповідає воєнному стандарту MIL-STD 810G за міцністю. Апарат стійкий до перепадів температур та вологи.

Ноутбук важить один кілограм, а товщина його корпусу становить 2,9 мм. ZenBook S поміщений у металічний корпус. Цікавою особливістю є незвичайне кріплення ErgoLift, яке піднімає клавіатуру при відкритті кришки на 5,5° (клавіатура має вбудовану підсвітку). При такому розміщенні зручно набирати текст. До того ж це забезпечує додаткове охолодження задньої панелі та сприяє кращому звучанню аудіосистеми.

ASUS ZenBook S має сенсорний дисплей із діагоналлю 13,3 дюйми. Доступне розширення 4K UHD (3840 x 2160) або Full HD (1920 x 1080). Модель оснащується одним із двох процесорів Intel Core i7-8550U або i5-8250U восьмого покоління. Оперативної пам’яті 8 або 16 гігабайтів, для зберігання інформації SSD диск об’ємом на 1 ТБ.

За словами фірми ASUS ноутбук повинен пропрацювати в автономному режимі 13,5 годин. На борту в ZenBook S 3 порти USB Type-C, два із яких мають підтримку Thunderbolt 3. Навушники можна підключити через 3,5-мм роз’єм. Є сканер відбитків пальців, який вбудований у тачпад. Стартова ціна складе приблизно 32 тисячі гривень.