Aubtec

Телефонних кріплень для велосипеда є надзвичайно велика кількість. Всі вони вироблені з різних матеріалів, мають різні способи кріплення та відповідно, різну ціну. Серед такого мультивибору можна зустріти алюмінієві кріплення, які мають для когось ряд переваг, а для когось – недоліків. Варіантів металічних також безліч. Я для себе придбав найдешевший варіант фірми Aubtec.

Хоча скоріш за все, купуючи китайські речі за невисоку ціну, можна на фірму не звертати уваги, адже для маркетингу створюються аналогічні продукти з різними назвами. І кріплення не виняток. Ціна залежить від способів кріплення, від того, чи поворотне кріплення чи ні, а також можуть бути додаткові приємні дрібниці, на кшталт кріплення для екшен камери (виходить вже два кріплення в одному).

Кріплення Aubtec можна закріпити рулі велосипеда, мотоцикла чи навіть самоката. Воно виглядає досить стильно та може бути закріплене в горизонтальний або вертикальний спосіб.

Діаметр труби для встановлення: 31,8 мм, але у наявності ідуть два пластмасових адаптери на труби 22,2 мм і 25,4 мм. Закріпити можна мобільний пристрій шириною від 5,5 до 10 сантиметрів.

Телефон притискається з чотирьох сторін. Для попередження пошкодження телефона в комплекті ідуть спеціальні м’які неопренові наліпки.

Кріпиться на трубу двома болтами і одним болтом прикріплюється основа для тримання телефона.

Разом із кріпленням в комплекті ідуть неопренові наліпки, перехідники для різних труб, шестигранні болти та ключ. Також наявна інструкція із картинками, що візуально показують послідовність дій при встановлені кріплення.

Для мене кріплення подобається, телефон швидко можна закріпити та зняти. Якщо говорити про дорожчі моделі, то популярністю користуються моделі GUB, наприклад GUB G-85, а також різновиди даного виробника. Можете пошукати та вибрати кріплення під свої потреби, адже в кожного свої вимоги, різні рулі на велосипедах та бажання закріпити свій телефон в певному положенні.

Кріплення Aubtec представлені у різних кольорових варіантах.

Фото металічного кріплення Aubtec:

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec

Aubtec


Фото металічного кріплення GUB G-85:

GUB G-85

GUB G-85

GUB G-85

GUB G-85

GUB G-85

GUB G-85