Розпочинаються продажі Honor Play

За словами компанії Huawei смартфон Honor Play має скоро появитися на прилавках магазинів. Це перший смартфон у якому реалізована технологія графічного прискорення GPU Turbo. Компанія Huawei перед релізом технології GPU Turbo описувала її як технологію, що забезпечить справжній прорив в області смартфонів. Дана технологія повинна збільшити продуктивність графічного процесора у смартфонах на цілих 60%. Також технологія ощадлива до використання енергії, вона має знизити її споживання на 30%.

Що являє собою Honor Play? Це недорогий безрамковий смартфон, який орієнтований на ігри. Він здатний розпізнавати ігрові сцени у реальному часі та вібрує у відповідності із ними. Смартфон має 6,3 дюймовий дисплей із розширенням Full HD+ (2340x1080 пікселів), сканер відбитків пальців, який розміщений на задній панелі. Також телефон отримав подвійну камеру16+2 мегапікселі. Фронтальна камера має 16 мегапікселів.

За швидкодію та обчислення відповідає восьмиядерний процесор Huawei Kirin 970. 4 гігабайти оперативної пам’яті забезпечать плавну роботу багатьох одночасно запущених програм чи ігор. Для фото та інших даних передбачено 64 гігабайти вбудованої пам’яті. А кому замало, то можна розширити картками microSD аж до 256 гігабайтів. Ємність акумулятора становить 3750 мАг. Є можливість швидкого заряджання.

Керує всією апаратною складовою операційна система Android 8.1 Oreo із оболонкою EMUI 8.2. Смартфон підтримує дві сім-карти, 4G LTE. Wi-Fi (80211 ac), Bluetooth 4.2 LE, GPS+ГЛОСНАСС, NFC, порт USB Type-C. Навушники підключаються через 3,5 мм роз’єм.

Рекомендована роздрібна ціна становить 12270 гривень. Продажі повинні були початися 10 серпня 2018 року.