Новий ультразум від компанії Canon

Недавно компанія Canon представила компактний фотоапарат, що за своїми характеристиками належить до ультразумів. Розміри камери такі, що її легко помістити в карман. Фотоапарат оптимізований для зйомки селфі та здатен знімати відео у форматі 4K. Canon PowerShot SX740 HS має 20.3 мегапіксельний CMOS сенсор, об’єктив камери може давати цифрове приближення на 40-x. Фокусна відстань становить 24-960 мм в 35 мм еквіваленті. Картинку опрацьовуватиме процесор Digic 8. Діафрагма: F/3,3-F/6,9. Є система оптичної стабілізації зображення. Дисплей камери може легко відкриватися на верх, щоб робити зручну зйомку Селфі.

Камера має висувний спалах та 3 дюймовий поворотний дисплей.

Новий ультразум від компанії Canon

Світлочутливість можна змінювати від 100 ISO і до 1200. Діапазон витримки становить 1/3200-15 с.

Canon PowerShot SX740 HS може здійснювати неперервну фотозйомку із частотою 10 кадрів за секунду. Зйомка відео у форматі 4K можлива із частотою 30 кадрів в секунду, а відео у форматі Full HD — 60 кадрів за секунду. Підтримувані формати карт: SD/SDHC/SDXC. 265 — це приблизна кількість фото, які можуть бути зроблені на одному заряді акумулятора.

Із безпровідних  інтерфейсів камера підтримує постійне підключення Bluetooth і роботу по Wi-Fi. Завдяки постійному підключенню по Bluetooth камера буде завжди на зв’язку із підтримуваними пристроями, що працюють на Android чи iOS. Фото можуть бути відмічені на карті використовуючи геопозиціонування по GPS.

Розмір камери 110,1×63,8×39,9 мм при масі 299 грамів.

Камера випускається у двох варіантах — чорному та срібному. Коштувати модель буде 400 доларів, а продажі намічені на серпень 2018 року.

Новинка буде корисна тим користувачам, які хочуть мати більш якісне відео у порівнянні із аналогічним із телефона.