Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.4 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

Програма для відслідковування вашої активності Huawei Health (Здоров’я)

Для всіх хто живе активно та хоче відслідковувати свою діяльність існує якісна та надійна програма — Huawei Health (Здоров’я). Дозволяє відслідковувати такі види діяльності як ходьба, біг, велосипед. Інформація про діяльність відслідковується по GPS, а також використовується акселерометр смартфона. Тому, навіть при відсутності GPS датчика програма зможе рахувати кроки при ходьбі та бігові.

Але для точності вже  ж бажано вмикати всі потрібні дозволи та використовувати наявні датчики.

Вимкніть для Huawei Health режим енергозбереження в налаштуваннях вашого смартфону, інакше в заблокованому стані програма буде працювати некоректно.

Окремим налаштуванням доступні плани тренувань, які можна індивідуально налаштовувати.

В налаштуваннях потрібно вказати інформацію про вашу вагу, вік, зріст та ін.

Доступні детальні звіти, інформація про кожну діяльність виводиться на карту. Тому можна завжди пригадати де ви займалися спортом та порівняти результати із попередніми.

На головній сторінці вводиться основна інформація про сьогоднішні досягнення: пройдені кроки, затрачений час та ін.

Але програма ідеально буде працювати при наявності розумного браслета. В такому випадку буде вимірюватися пульс, тривалість та фази сну, кроки будуть синхронізуватися із браслетом.

В минулій статті я розповідав про розумний браслет Huawei Color Band A2, який придбав для себе та залишився повністю задоволений покупкою, особливо якщо врахувати показник ціни та якості.

Сторінка програми Huawei Health (Здоров’я) в маркеті