Remax RU-U1

Виробники смартфонів та планшетів комплектують свої пристрої зарядними. Але багато виробників другої техніки, такої як велоліхтарі, зарядні для акумуляторів, габаритні ліхтарі до велосипедів і тому подібне, не комплектують їх зарядними. Скоріш за все, у комплекті буде лише Micro USB кабель для під’єднання до блока живлення або комп’ютерного порту. Тому виникає потреба в додатковому зарядному пристрої. Взагалі, із зарядками багато проблем, особливо коли потрібно зарядити одночасно декілька пристроїв. Така ж ситуація чекає туристів та відпочиваючих. Тому додаткове якісне зарядне добре, а зарядне на 5 портів ще краще.

Я для себе придбав недорогу модель Remax RU-U1 китайського виробника. Модель оснащена 5 USB портами, має підсвічування, яке допоможе зорієнтуватися в темному приміщенні. Але воно трішки не рівномірно підсвічує порти, середні підсвічуються краще, нижні та верхні – менш яскраво.

Три USB порти видають по 1 амперу, один 2.1, і ще один 2.4 ампери. Так що можна одночасно заряджати різні пристрої різною силою току. Хоча в наш час набули популярності смартфони із підтримкою функції швидкого заряджання, ще багато пристроїв повинні заряджатися набагато меншими значеннями амперів. Наприклад, фірмове зарядне мого смартфона видає 2 ампери, значить телефон можна під'єднати до порту із силою току 2.1А. Велоліхтар, габарит потрібно заряджати силою току 1А.

Сила току портів на виході зарядного Remax RU-U1:

  • USB-1 DC5V-1.0A
  • USB-2 DC 5V-1.0A
  • USB-3 DC 5V-1.0A
  • USB-4 DC 5V-2.1A
  • USB-5 DC 5V-2.4A

Розміри зарядного в міліметрах: 75*60*33. Довжина кабеля: 1,2 метра.

Висновок. Зарядне особисто для мене сподобалося. Воно має компактні розміри, дозволяє одночасно заряджати 5 пристроїв. При заряджанні двох смартфонів практично не гріється. Це для мене важливий показник, тому що маю негативний досвід із дорогим універсальним зарядним для ноутбуків, яке настільки гріється, що використовувати його просто не можливо. У порівнянні з оригінальними зарядними, заряджання іде трішки довше. Враховуючи невисоку ціну можна рекомендувати для покупки. Доступні різні кольорові варіанти.

Фото:

Remax RU-U1

Remax RU-U1

Remax RU-U1

Remax RU-U1

Remax RU-U1

Remax RU-U1

Remax RU-U1