7 Android аудіо програвачів із підтримкою відтворення із папок

Операційна система андроїд не обділена програмним забезпеченням — є все, та навіть більше. Погано, коли софту замало і коли забагато — також виникають проблеми, важко зорієнтуватися із вибором. Програвачів музики та відео у маркеті безліч але не всі вони можуть відтворювати треки із папок. Для мене, наприклад дана функція важлива. А для Вас?

Розглянемо декілька цікавих, а головне потужних програвачів, які можуть подарувати приємне звучання та якісний звук. Увага приділяється лише програвачам, які підтримують відтворення із папок на пристроях, детально функціонал не розглядається (це тема окремої статті для кожного програвача, а не для загального огляду).

Stellio

Stellio


BlackPlayer

BlackPlayer

Poweramp

Poweramp


jetAudio HD Music Player

jetAudio HD Music Player


Music Player

Music Player


PlayerPro Music Player

PlayerPro Music Player


Pulsar

Pulsar

Всі оглянуті музичні програвачі мають чудовий функціонал та приблизно однакову якість звучання. Вибір завжди за користувачем. Все залежить від вподобань. Але якість музики в першу чергу залежить від звукової плати, програвачеві не під силу взяти на себе функцію заліза. Тому характеристики смартфона — це перше, від чого буде залежати якість звучання.

І головне, що необхідно пам’ятати — не завжди винний у неправильному відтворенні чи інших проблемах програвач. Кожен смартфон чи планшет має індивідуальні характеристики, тому на одних девайсах все гаразд, а на інших можливі проблеми. Ось чому завжди потрібно тестувати безкоштовну версію (якщо така є в наявності), а вже потім приймати рішення щодо покупки. В маркеті можна прочитати безліч відгуків невдоволених покупками користувачів.  

Часто музика при блокуванні пристрою може зупинятися. Виною цьому може бути занадто агресивна економія енергії, яка легко вимикається для конкретної програми у налаштуваннях вашого девайсу. На цьому все. Всім приємного та безперебійного звучання улюблених треків.