Weibo X7

Не секрет, що ігрові фірмові миші коштують досить дорого. Хто не хоче витрачати великі кошти на покупку функціональної миші, може купити китайський аналог із непоганими характеристиками. Саме таку мишу я вирішив придбати собі.

Weibo X7 має досить великі розміри. І якщо всі попередні мишки були для мене замалі, то дана модель виявилася трішки завеликою. Тому, купуючи Weibo X7, зверніть увагу на розміри миші та своєї руки.

Це семикнопкова провідна миша, яка має кнопку для регулювання розширення (DPI). Доступні такі параметри: 1600/2400/3600. Миша має оптичний датчик із покращеною точністю.

Всього для використання доступно 7 кнопок. Це ліва та права, колесо, вперед та назад, подвійний клік, зміна DPI.

Мишка має кольорову підсвітку, яка плавно змінюється, що додає ефектності.

Кабель якісний, досить товстий та має довжину 1,8 метра.

Не зовсім зручно, що мишку не  можна так просто підняти та перемістити, оскільки вона просто зісковзує.

Можна зробити висновок, що мишка має досить високу якість при мінімальній ціні. Але якщо у вас невелика рука, то краще пошукати мишу меншу за розмірами з аналогічними функціями. Я користуюсь вже декілька днів (на момент написання статті), вже звик, повністю задоволений.

В інтернет магазинах така модель продається по різних цінах. Інколи вони доходять до такої відмітки, що вже можна купити фірмову мишку з аналогічним функціоналом. Тому не полінуйтеся та пошукайте, використовуйте для порівняння цін спеціальні сайти.

Розміри миші Weibo X7: 13 x 8.5 x 4.5 см

Фото:

Weibo X7
Weibo X7
Weibo X7
Weibo X7
Weibo X7