Потужний ліхтарик-брелок

Замовив для себе 2-х доларовий ліхтарик, який виконаний у формі брелока. В брелоку передбачена відкривачка для пляшок, декілька біт для викручування чи закручування шурупів та ключ, який, можливо, в екстреній ситуації допоможе відкрутити або закрутити болт/гайку. Також вмонтований бойок за допомогою якого можна розбити скло. Чесно кажучи, не очікував, що за таку ціну ліхтар може так яскраво світити.

Потужний ліхтарик-брелок

Потужний ліхтарик-брелок

Брелок містить два отвори. Один з них призначений для біт, інший – для використання зі штативом. Отвори пластмасові, тому сильно на них надіятися не слід.

Потужний ліхтарик-брелок

Вмикається захищеною від води кнопкою. При послідовному натисканні змінюються режими: дуже яскравий та менш яскравий білий, дуже яскравий та менш яскравий жовтий, червоний та миготливий червоний.

Зверніть увагу, що найяскравіший режим світить приблизно 30 секунд, а потім мікросхема поступово зменшує яскравість до другого по яскравості режиму. Причиною являється швидке нагрівання. Якщо цього не зробити, то світлодіоди швидко вийдуть з ладу.

Можна зробити висновок, що яскравий режим, у першу чергу, призначений для тимчасового освітлення, яке потрібне в надзвичайній ситуації (наприклад, щоб вас помітили, знайти загублену річ і так далі).

Сам ліхтар виконаний з алюмінієвого сплаву та пластику. Акумулятор на 500 мАг заряджається кабелем USB Type-C. На задній стороні присутній індикатор заряду, який при використанні ліхтаря б’є в очі, що  являється мінусом. Є два варіанти: з двома бітами та магнітом та 4 бітами без магніту.

Потужний ліхтарик-брелок

Ліхтар водонепроникний, нібито. Особисто не перевіряв.  

Подібних ліхтарів дуже багато. Я описав один із них, що на фото зверху. Замовив ще два інших варіанти. Якщо отримаю, то доповню статтю.

Відео

Магазин продавця (зверніть увагу, що в магазині ліхтар коштує набагато більше, шукайте акції)

Аналоги:

Потужний ліхтарик-брелок

Магазин продавця

Варіант зі свистком:

Потужний ліхтарик-брелок

Магазин продавця