Надзвичайно яскравий кемпінговий ліхтарик

Хочу познайомити відвідувачів сайту із потужним ліхтариком, який можна використовувати вдома та брати із собою в дорогу. По суті, ліхтарик можна віднести до кемпінгового. Зразу скажу, що ціна на нього досить висока, але дешеві аналоги мають зовсім погані акумулятори і світять недовго.

Заміна акумуляторів в дешевших ліхтарях, як правило, обійдеться дорожчою покупкою за сам ліхтар (за винятком, що у вас вже є відповідні акумулятори).

Ліхтар купував на офіційному сайті Unibrother. Існує декілька модифікацій, які відрізняються кількістю діодів, кольором свічення (білий та жовтий) та потужністю. Також можна вибрати колір самих ліхтарів.

Я купував ліхтар потужністю 30W, 60 діодів та з жовтим кольором свічення. На сайті пише, що ліхтар на 9900mAh, а на коробці – 7200 mAh. Також пишуть, що в ліхтарі 3 акумулятори (мабуть, 18650 по 2400mAh).

Ліхтар має три режими яскравості, які вмикаються кнопкою збоку. Заряджається за допомогою кабеля USB Type-C, який іде в комплекті. Біля Type-C знаходиться USB-A, який використовується для заряджання телефонів та інших пристроїв. Обидва входи закриваються, тому можна не боятися, наприклад, дрібних капель дощу. Таким чином ми маємо ліхтар та малопотужний Power Bank (вихід 1A).

Чесно кажучи, зразу не вірив відгукам щодо яскравості ліхтаря. Але в максимальному режимі ліхтар світить дуже яскраво. Може повністю замінити люстру. Я практично завжди використовую ліхтар в середньому режимі. За зарядом та розрядом можна слідкувати по 4-х світлодіодах. На ліхтарі є гачок за допомогою якого його можна легко підвісити та потужний магніт, яким можна причепити ліхтар до залізної поверхні (наприклад, до холодильника).

Тривалість свічення я не перевіряв. Після двох годин в середньому режимі світилися 3 світлодіоди. За відгуками, в кожного свої дані щодо тривалості роботи, у когось більше, у когось менше.

Низ ліхтаря являє собою потужний радіатор, що оточений пластмасою із решіткою, який в середньому режимі стає достатньо теплим, а в максимальному вже відчутно гріється. Ліхтар має інтелектуальну плату, яка керує розрядом. При перевищенні навантаження яскравість буде автоматично знижена.

За інструкцією не можна залишати ліхтар на зарядці більше 24-х годин. Також Unibrother має сертифікат якості. На сайті можна побачити на картинках як ліхтар поливають водою. Хоча насправді його можна використовувати лише під незначними краплинами дощу.

Приклад реального фото на середньому режимі яскравості (насправді світить набагато краще, просто камера телефона не може повністю все передати):

Надзвичайно яскравий кемпінговий ліхтарик

Сторінка Unibrother Official Store

Відео: Потужні туристичні ліхтарі