Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 11 / 10 / 8 / 7
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

How to boot Windows 11?

Для завантаження операційної системи Windows 11 потрібно використати офіційну утиліту від компанії Microsoft. Програма називається Windows 11 Media Creation Tool. Вона дасть змогу завантажити ISO-образ, який можна легко записати на флешку або інший носій даних.

Таким чином, програма Windows 11 Media Creation Tool може завантажити потрібний образ диска з операційною системою та записати його на носій даних, або просто зберегти ISO-образ для подальшого розгортання на потрібне для вас обладнання.

Також завантажити ISO-образ можна прямо із сайту компанії, натиснувши на посилання нижче, а потім записати однією із програм на флешку (наприклад, програмою UltraISO або Rufus).

Перед тим як встановлювати операційну систему потрібно переконатися чи відповідає ваш комп’ютер мінімальним вимогам. Перевірити це можна утилітою PC Health Check. Програма PC Health Check може працювати лише на операційній системі Windows 10 версії 1803 та вище.

Сторінка утиліти Windows 11 Media Creation Tool
Сторінка утиліти PC Health Check (після переходу за посиланням знайдіть кнопку «DOWNLOAD PC HEALTH CHECK APP» та натисніть на неї для завантаження).