How do I download the Google Camera app from the market and install it on my smartphone (video)?

Завжди хочеться покращити якість фото свого смартфону. І тоді починаються пошуки різних додатків для камери. Проте більшість із них працюють набагато гірше від «рідної камери». Однин із не багатьох додатків для камер, який може покращити якість фото – це Google Камера. Але вона призначена для смартфонів Google Pixel.

Можна знайти модифіковану версію під конкретно свою модель смартфону. Але на моєму Samsung Galaxy M31s жодна із модифікованих версій нормально не працювала (навіть ті, які були заточені під процесори Exynos). Зате прекрасно працюють версії, які завантажені з маркету. Одна проблема, проте значна – не можна вибрати в налаштуваннях максимальне розширення основного сенсора (у мене воно становить 64 мегапікселі). Але фото у більшості випадків виходять кращої якості ніж на стандартну камеру. Максимальне розширення фото у мене становить 16 мегапікселів, а відео без проблем 4K.

Для завантаження потрібно:

1. Ввести в пошукове поле браузера запит Google Camera та відкрити посилання, яке веде в маркет. Можна зайти в маркет та виконати пошук там.

2. Скопіювати URL-адресу та вставити її в поле онлайн завантажувальника (посилання нижче).

Google Camera

3. Відкрити завантажений файл та встановити. При цьому потрібно, щоб програма з якої ви відкриваєте файл мала дозвіл на встановлення додатків з невідомих джерел, або відповідна опція була відмічена в налаштуваннях безпеки вашого смартфону.

Більш детально у відео

Сторінка онлайн-сервісу «APK Downloader»