Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows XP до Windows 10, включаючи 32-bit та 64-bit
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

How to find out about installed extensions in your browser?

Для того щоб дізнатися, які доповнення та розширення встановлені у вашому браузері, можна відкрити налаштування (значок шестерні, три крапки і тому подібне, все залежить від використовуваного вами браузера) та знайти там розширення. А можна запустити портативну програму BrowserAddonsView, яка підтримує Chrome, Firefox, Internet Explorer. Також у браузерах Chrome та Firefox є можливість переглядати інформацію по окремих профілях (якщо у вас їх декілька).

Після завантаження потрібно розпакувати архів у зручне місце на диску та запустити файл BrowserAddonsView.exe. Для русифікації (українізатор відсутній) потрібно завантажити архів з мовним файлом (BrowserAddonsView_lng.ini) та помістити його в теку з розпакованою програмою. Для застосування перезапустити програму.

Після запуску програма покаже таку інформацію: стан розширення (увімкнено/вимкнено), назва браузера, тип доповнення, ім’я, версія, опис, розробник, час встановлення, час оновлення, домашня сторінка, адреса оновлення, шлях до файлу доповнення, розмір, тека профілю та ін.

Якщо ви знаєте назву розширення, то можна використати пошук. В налаштуваннях можна приховати неактивні розширення та розширення, які вмикаються за запитом.

Для вибору профілю та браузерів із яких буде витягуватися інформація, потрібно зайти в «Настройки → Дополнительно» (можна також клавішею F9).

Звичайно, можна сформувати інформативні HTML звіти для всіх елементів зі списку або для вибраних.

Сторінка програми BrowserAddonsView