Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows XP до Windows 11, включаючи 32-bit та 64-bit
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор)

Bookmark viewer for Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, etc.

Невелика та портативна утиліта WebBrowserBookmarksView після запуску покаже вміст закладок браузерів Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera та інших, список яких можна подивитися далі у статті. Ви зможете швидко отримати доступ до закладок різних браузерів у єдиному вікні.

Закладки можна завантажувати з-під поточного користувача операційної системи, а також з інших профілів користувачів комп’ютера, із зовнішнього носія, з віддаленого комп’ютера, використовуючи вашу мережу.

Програма покаже наступну інформацію: назва закладки, URL, ім’я папки, шлях до папки, дату створення, назву браузера у якому знаходиться закладка та ін.

Ви можете експортувати закладки у csv/tab-delimited/html/xml, txt формати, скопіювати у буфер обміну, відкрити адресу сайту, яку містить закладка, створити QR-код, який можна швидко зчитати за допомогою смартфону. Таким чином для швидкого відкривання адреси з мобільного, потрібно просто відсканувати QR-код. Також можна сформувати зручний у використанні HTML звіт.

Підтримуються такі браузери: Chrome, Firefox, Edge, Opera, Brave, Pale Moon, SeaMonkey, Waterfox, Vivaldi. Якщо вашого браузера нема в списку, але він працює на основі Chrome або Firefox, то ви можете спробувати завантажити теку з профілем вашого браузера самостійно. Для цього потрібно натиснути на «Настройки» → «Дополнительные настройки F9» та під текстом «Загружать закладки из...» вибрати потрібні параметри.

Для швидкого пошуку бажаної інформації можна використати швидкий фільтр. Для цього потрібно відкрити «Вид» → «Быстрый фильтр Ctrl+Q» та ввести у поле назву закладки, яку шукаєте. Справа від поля для введення знаходяться параметри фільтра, використовуючи які можна уточнити результати.

Для русифікації потрібно завантажити відповідний файл із сайту програми та розпакувати його у папку із WebBrowserBookmarksView. Видалення цього файлу поверне англійську версію інтерфейсу.

Сторінка утиліти WebBrowserBookmarksView