Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Від Windows 2000, до Windows 10
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська (русифікатор/українізатор)

WebBrowserPassView

Якщо потрібно швидко подивитися та зберегти паролі із вашого браузера, то потрібно завантажити та запустити безкоштовну утиліту (яка до того ж не потребує встановлення) WebBrowserPassView.

Зверніть увагу! Програма показує паролі, які збережені у вашому браузері. Паролі можна подивитися і в налаштуваннях браузера, проте такий спосіб в рази швидший та дозволяє швидко зберегти всі паролі.

WebBrowserPassView може розшифрувати та показати паролі із логінами для таких браузерів як Internet Explorer (версія 4.0 - 11.0), Mozilla Firefox (всі версії), Google Chrome, Safari, SeaMonkey, Яндекс.Браузер і Opera. Біля кожного акаунту розміщується URL адреса веб-сторінки, там же показаний логін/пароль, які і потрібно вводити, відкривши дане посилання.

Після встановлення потрібно розпакувати архів та запустити файл WebBrowserPassView.exe. Всі паролі будуть відображені автоматично, але за умови, що браузер (ри) встановлений у папку за замовчуванням.

Ви можете вибрати кодування для правильного відображення (робити потрібно у випадку неможливості прочитати текст).

Всі елементи, які показує програма можна скопіювати у буфер обміну, зберегти в текстовий файл.

Для якісного та зручного відображення можна сформувати HTML-звіт всіх або лише вибраних облікових записів.

Натиснувши клавішу F9, або перейшовши у Налаштування → Додатково, можна вибрати браузери, для яких програма буде шукати паролі. Також можна вказати місце розміщення профілю браузера (корисно, якщо ваш браузер встановлений у папку, яка відрізняється від тієї, в яку браузер встановлюється за замовчуванням).

WebBrowserPassView

Для українізації потрібно завантажити із офіційної сторінки програми файл WebBrowserPassView_lng.ini та скопіювати його у папку програми. Аналогічно потрібно завантажити та помістити файл WebBrowserPassView_lng.ini для російської мови.

Зверніть увагу. Так як програма отримує доступ до ваших (чи не ваших☺) паролів, то антивірус може її просто видалити, вважаючи її за вірус. Тому на момент користування, потрібно вимкнути антивірус. На момент написання статті, на сайті virustotal.com 28 із 57-ми антивірусів вважали програму вірусом.

Я можу впевнено сказати, що ніяких вірусів там не має, але за умови завантаження програми із офіційного сайту розробників!

Зрозуміло, що якщо ви запустите WebBrowserPassView на чужому комп’ютері, то отримаєте доступ до чужих даних. Звідси і така реакція (до речі, цілком правильна) антивірусів.

Офіційна сторінка програми WebBrowserPassView