Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows / MacOS / Linux
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Free Download Manager - DownZemAll!

Менеджер завантажень DownZemAll! являється продовженням проєкту з назвою DownThemAll!. Хто пам’ятає, то DownThemAll! являв собою розширення для популярного браузера Mozilla Firefox.

Проєкт був закинутий приблизно в 2016 році через те, що розробники Mozilla перейшли на технологію WebExtensions.

Нова версія менеджера завантаження являється повністю автономною та кросплатформенною (працює на Windows, MacOS та Linux). Крім Mozilla Firefox, підтримує Chrome, Edge, Safari та ін.

Програма написана на C ++ та основана на фреймворці Qt5.

Після встановлення можна приступати до завантаження потрібних файлів. Посилання можна додавати різними способами. Натискання на кнопку Play відкриє вікно, у якому потрібно вибрати звідки буде завантажуватися контент. Це може бути відео з YouTube, веб-сторінка, Magnet-посилання на торрент, вікно для вставляння посилання і тому подібне.

Сама програма, на момент написання статті, не повністю переведена на російську мову (українська взагалі відсутня), тому для непідготовленого користувача буде важкувато розібратися.

Трішки протестувавши програму, можу зробити висновок, що задумка в автора чудова, вийшов непоганий менеджер завантажень з гнучкими налаштуваннями. Але до досконалості потрібно немало часу. Опцій при завантажені відео з того ж YouTube не вистачає, торрент-файли при додаванні у більшості випадків відмовляються завантажуватися.

Але як безкоштовна програма для завантаження файлів з багатьох ресурсів може спокійно використовуватися.

Для браузера Google Chrome DownZemAll! доступний у вигляді розширення.

Сторінка програми DownZemAll!

Розширення для браузера Google Chrome


Проєкт на GitHub