PowerBank 18650

PowerBank-ки – одні із самих популярних пристроїв на ринку електроніки. Адже батареї сучасних гаджетів мають занадто низьку автономність. Всі ці проблеми через величезний функціонал звичайних телефонів, які в певній мірі можуть замінити комп’ютер, ось тому і такі вони вже «ненажерливі». Можна купити готову акумуляторну батарею із функцією зарядки або скласти такий PowerBank самостійно. Найчастіше для таких цілей використовують акумуляторні батареї формату 18650. Адже вони досить потужні та при використанні декількох таких батарей можна отримати досить ємкісний PowerBank. Ось тільки одне запитання не дає рішитись на покупку. А чи підходять захищені акумулятори у такі корпуси-коробки?

По перше, потрібно вибрати якісні акумуляторні батареї, а не їхні підробки. Пам’ятайте, що на даний момент максимальна ємність акумуляторів формату 18650 становить 3500 мА*год. Якщо ви бачите набагато більші цифри, особливо за меншою ціною, знайте, що перед вами дешева китайська підробка.

Далі потрібно знати чи підходять захищені акумулятори до таких корпусів. Незахищені підходять точно, проте при використанні таких акумуляторів потрібно бути досить обережним, слідкувати за полярністю.

Більшість продавців пишуть, що підходять і захищені і незахищені акумулятори. Проте насправді це не так. Більшість коробок для складання власного PowerBank-ка підтримують лише незахищені акумулятори. І лише мала кількість із запропонованих на ринку може підтримувати захищені. Тому перед покупкою добре розпитайте продавця (зі своєї практики скажу, що більшість продавців дуже далекі від того, що продають) та попросіть вставити у таку коробку захищений акумулятор.

Корпуси-коробки можна купити на 1, 2, 4, 8 чи більшу кількість акумуляторів. Далі купити до них якісні акумулятори та отримати PowerBank хорошої ємності та якості. Плюс ще в тому, що із такого PowerBank-ку можна вийняти при потребі акумулятор та використати його у ліхтарі чи іншій техніці. Адже більшість сучасної техніки працює саме на акумуляторних батареях такого типу. 

Пропоную переглянути відео «Чи підійде корпус-коробка для захищених акумуляторів при складанні PowerBank?»:

Дивитись відео