VIVO V15 Pro

Мода на смартфони із великим числом мегапікселів продовжується. І вже практично немає такого виробника, який не оснастив би свою розробку потрійною основною камерою. Не менш уваги приділяють фронтальній камері для селфі. Розглянемо основні характеристики VIVO V15 Pro.

Модель має Ultra FullView™ Super AMOLED-дисплей із діагоналлю 6,39 дюйма та співвідношенням сторін 19,5:9. Завдяки тому, що для виробника вдалося приховати всі датчики, співвідношення екрану до корпусу становить 91,64 %.

Смартфон оснащений висувною фронтальною камерою, якою керує мікроскопічний двигун, забезпечуючи повне висування камери всього за 0,46 секунди. Ваші селфі будуть просто на висоті, а безліч режимів допоможуть вибрати щось оригінальне. Навіщо редагувати фото у редакторі, якщо можна створити саме те що потрібно в один клік?

VIVO V15 Pro

Використовуючи сучасні люмінесцентні матеріали E2 для виготовлення Super AMOLED екрану, вдалося досягти 100-відсоткового охоплення кольору P3, відтворити дуже високу насиченість кольору та контрастність 10 000 000 : 1, а в додаток – низьке енергоспоживання. Дивіться на світ у природніх та яскравих барвах.

Безпека вашого смартфону під керуванням ще більш точних алгоритмів та більш точного дактилоскопічного датчика, який розміщується під екраном.

VIVO V15 Pro

Не можна залишити без уваги і дизайн, який дає можливість виділитися завдяки відтінкам, які переливаються. Доступні такі кольори: «блакитний топаз» та «яскравий корал».

VIVO V15 Pro

Основна потрійна AI камера додасть до ваших фото професійності. Фото будуть чіткими, навіть у темряві. В камері використовується технологія Quad Pixel (4-ри пікселі до 1-го) у 48-ми мегапіксельному датчику. Для пейзажів використовуйте 8-ми мегапіксельну ширококутну камеру із штучним інтелектом. Для оцінки глибини різкості із вдосконаленими алгоритмами на основі технологій штучного інтелекту використовується 5-ти мегапіксельна камера. А безліч режимів зйомки із використанням тих же технологій на основі штучного інтелекту, розширять простір для творчості.

VIVO V15 Pro

48-ми мегапіксельний датчик основної камери має такі характеристики: сенсор на 1/2,25 дюйми, діафрагма f/1,8 та 48 мільйонів пікселів розміром 0,8 мкм кожен. Професійна технологія «чотири пікселі до одного» виконує об’єднання чотирьох сусідніх пікселів в один великий 1,6 мкм. Так вдається отримати чіткі нічні фото на 12 мегапікселів.

В смартфоні використовується процесор Qualcomm Snapdragon 675AIE та покращений графічний процесор. Кількість фізичної пам’яті 6 ГБ, а постійної вбудованої 128 ГБ.

VIVO V15 Pro

Акумулятор потужністю 3700 мА·год заряджається із використанням ексклюзивної технології швидкого паралельного заряджання. За 15 хвилин батарея заряджається на 24 %.

VIVO V15 Pro

Для забезпечення комфортного ігрового процесу використовується технологія Game Mode 5.0. Використовуйте більше ресурсів для гри, увімкнувши режим Competition. А коли потрібна швидкість, потрібно задіяти режим Dual-Turbo. Плавність у процесі гри та скидання кадрів на 300 % гарантовані.

VIVO V15 Pro

Штучний інтелект та помічник Jovi стали ще більш точними, вони розуміють ваші потреби краще ніж будь-коли. Також є розумна кнопка Smart Button, програма для розпізнавання зображень Jovi Image Recognizer і всім відомий сервіс Google Assistant.

Готівку із VIVO V15 Pro носити не обов’язково. Технологія NFC та встановлений додаток із Google Pay дадуть змогу розрахуватися у метро та робити покупки. Використовуючи дану технологію, можна підключатися до інших NFC-пристроїв та вести обмін даними, в тому числі і обмінюватися контактами.

VIVO V15 Pro

Технічні характеристики VIVO V15 Pro:

Габарити: 157,25 мм × 74,71 мм × 8,21 мм
Вага: 185 г

Основні характеристики

Процесор: Qualcomm Snapdragon 675AIE, 8 ядер
Оперативна пам'ять: RAM 6 Гб
Вбудована пам’ять: 128 Гб (підтримка карти пам’яті microSD до 256 Гб)
Акумулятор: 3700 мА·год
Колір: Яскравий корал, Блакитний топаз
Операційна система: ОС Funtouch 9 (на базі ОС Android 9.0)
Швидкісна зарядка: Підтримується

Дисплей

Діагональ: Ultra FullViewTM
Розміри: 6,39 дюйма (16,23 см)
Роздільна здатність: 2340 × 1080
Тип: Super AMOLED
Сенсорний екран: 2,5D (скло)

Мережа

Слот для SIM карти: 2 карти Nano-SIM та 1 карта пам’яті microSD
Типи мереж: Дві SIM-карти, подвійний режим очікування
2G GSM: B3/5/8
3G WCDMA: B1/5/8
4G FDD-LTE: B1/3/5/7/8/20
4G TDD-LTE: B38/40/41

Цифрові камери

Фронтальна камера: 32 Мп
Основна камера: Сенсор 48 Мп з технологією Quad Pixel (12 мільйонів ефективних пікселів) + 8 Мп + 5 Мп
Апертура: f/2.0 (фронтальна камера); f/1.8 (основна камера) + f/2.2 (основна камера) + f/2.4 (основна камера)
Спалах: Спалах основної камери
Режими зйомки: PPT,професійний, режим уповільненої зйомки, таймлапс, фотофільтри, Live Photos, портретний режим, HDR, функція Face Beauty з використанням штучного інтелекту, панорама, керування жестами, визначення статі, позбавлення від ефекту, стикери доповненої реальності, технологія Face Shaping з використанням штучного інтелекту, водяний знак, ефекти портретного освітлення з використанням штучного інтелекту, розпізнавання сцен з використанням штучного інтелекту, побудова композиції портрету за допомогою штучного інтелекту, технологія Body Shaping з використанням штучного інтелекту, надширококутовий об’єктив зі штучним інтелектом, супернічний режим з використанням штучного інтелекту

Медіа

Чіпсет Hi-Fi: Відсутній
Формати аудіо: WAV, MP3, MP2, AMR-NB, AMR-WB, MIDI, Vorbis, APE, FLAC
Формати відео: MP4, 3GP, AVI
Формат запису відео: MP4
Запис голосових файлів: Підтримується

Підключення

Wi-Fi: 2,4 ГГц/5 ГГц
Bluetooth: Bluetooth 5.0
USB: USB 2.0
GPS: Підтримується
OTG: Підтримується
Технологія визначення місцеположення: GPS, GLONASS, Beidou

Датчики

Екранний сканер відбитків пальців: Підтримується
Акселерометр: Підтримується
Датчик навколишнього освітлення: Підтримується
Датчик наближення: Підтримується
eCompass: Підтримується
Гіроскоп: Підтримується

Комплект

V15Pro
Навушники
Документація
Кабель USB
Адаптер живлення USB
Шпилька для витягання SIM-карти
Захисний чохол
Захисна плівка (наклеєна)