Тип програми: Інтсталятор
Підтримувані ОС: Windows® 7, 8 / 8.1, 10 (32 і 64 бит)
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська (неповна реалізація)

Get Rizonesoft Office

Пропоную познайомитись зі ще одним офісним безкоштовним пакетом програм, що має назву Get Rizonesoft Office. На момент написання статті програму можна завантажити з офіційного сайту як тестову версію (версія, яка ще далека від ідеалу). Але розробники продовжують розвивати проект та реалізовувати новий функціонал.

Інтерфейс пакета програм максимально наближений до Microsoft Office Word та Excel. Це зроблено навмисне з метою легкого освоєння. Використовуючи Get Rizonesoft Office, можна відкривати, працювати та зберігати наступні типи файлів: DOCX, DOC, HTML, RTF, TXT, XML, ODT, EPUB, MHT та ін. Підтримується робота з PDF форматом. Аналогічно підтримуються формати файлів електронних таблиць.

Стаття по темі: «Безкоштовна альтернатива Microsoft Office Word та Microsoft Office Excel»

Можна з легкістю працювати з абзацами, списками, зображеннями, символами та таблицями.

Після встановлення в меню пуск будуть створені ярлики: Verbum – текстового редактора та Sheets – редактора електронних таблиць.

Нові документи відкриваються у вкладках, що являється неодмінним плюсом прямо з коробки.

Дану програму можна порекомендувати поки що лише для тестів. Коли вийде стабільна версія – можна буде задуматись про використання в якості основного редактора.

Примітка. Після запуску інсталятора буде запропоновано завантажити та встановити Microsoft .NET Framework 4.8 (якщо пакет відсутній в системі).

Сторінка програми Get Rizonesoft Office