Тип програми: Portable
Підтримувані ОС: Windows 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7, Server 2012-2019, x64, x32, x86
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

How to extract images from Microsoft Office Word?

Малюнки зберегти з документа Microsoft Office Word можна, викликавши контекстне меню та вибравши «Сохранить как рисунок...» (як на знімку екрана вище). Але існує швидкий спосіб з налаштуваннями.

Мова піде про безкоштовну програму Office.Files.Images. Вона не потребує встановлення та дозволяє швидко витягувати зображення з файлів програм Microsoft Office Word, PowerPoint та Excel.

Після запуску потрібно перетягнути файл у вікно програми. Аналіз пройде миттєво. Знизу можна буде вибрати зображення для витягнення. Для швидкого експорту потрібно натиснути на кнопку «Экспортировать все». Кнопка «Экспортировать все +» дозволяє задати додаткові параметри після експорту (наприклад, вимкнути ПК).

How to extract images from Microsoft Office Word?

На зображеннях можна викликати контекстне меню та експортувати у вибрану теку, або скопіювати в буфер обміну.

Для зручності можна додати програму в контекстне меню провідника. Для цього потрібно натиснути на «Office.Files.Images» → «Добавить в контекстное меню проводника». Після цього процес роботи з програмою можна запустити, викликавши контекстне меню на файлі (зображення з якого потрібно витягнути) та вибравши «Office.Files.Images».

How to extract images from Microsoft Office Word?

Дуже зручна програма. Стане обов’язково в нагоді якщо потрібно опрацювати велику кількість зображень та документів.

Сторінка програми Office.Files.Images