Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від пристрою
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Якщо ви в пошуках якісної програми для запису звуку на ОС Андроїд, то їх можна зупинити на Hi-Q MP3 Voice Recorder. Даний диктофон ідеально підійде для користувачів, що хочуть одночасно мати простий та зручний інтерфейс і детальні налаштування кожної дрібниці.

В програмі можна налаштувати якість запису, вибрати формат, вказати місце для зберігання записаних даних, увімкнути таймер та багато іншого. Можна вибрати з якого мікрофона буде вестися запис. Це може бути стандартний мікрофон або окремо підключений. Є варіант одночасного запису з обох.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Для початку запису достатньо натиснути на червону кнопку. Після зупинки запис можна швидко прослухати. В налаштуваннях можна увімкнути запит на назву. Тоді після кожного запису буде з’являтися вікно для вказування назви. Це дозволить вести каталог та не заплутатися серед сотень схожих файлів.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Для того щоб ніколи не втратити важливу інформацію, можна підключити один з хмарних акаунтів та зберігати файли в них. Підтримуються Dropbox та Google Drive. Для економії трафіку можна вибрати опцію для передавання лише по Wi-fi.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Для швидкого запису потрібно відмітити опцію автостарту при запуску програми. Налаштовується підсилення звуку. В налаштуваннях можна вказати обмеження на пам’ять, при якому запис буде автоматично зупинений, є опція приховування значка програми, підтримуються віджети.

Hi-Q MP3 Voice Recorder

Примітка. Програма має професійну версію. Безкоштовна версія має обмеження запису по часу, що дорівнює 10 хвилинам.

Сторінка програми Hi-Q MP3 Voice Recorder в маркеті