download

Розглянемо програми і плагіни, які допоможуть завантажувати музику з популярних соціальних мереж та інших онлайн ресурсів. Тестування проводилося на браузері Mozilla Firefox і Google Chrome.

Увага! Стаття вже застаріла. Більшість додатків та онлайн сервісів не працюють. Рекомендую відвідати новіші статті: «5 онлайн сервісів щоб завантажити відео з YouTube, Vimeo, Facebook» | «Як завантажити відео з YouTube за допомогою розширення для браузера?» | «Розширення для завантаження відео в браузері Opera»

Хто не знає як встановлювати плагіни рекомендую прочитати статтю як це робити.

Перша програмаVKSaver. Під час встановлення програма закриває браузери, якщо вони відкриті. Після цього біля музики з'явиться кнопка для скачування музичних файлів в соціальній мережі Вконтакті. Програма працює непогано, всі файли скачувались нормально.

download

download

Наступний плагін для скачування музики з Вконтакте VkOpt. На сторінці завантаження доступні версії для різних браузерів. Додайте розширення і при проханні плагіна перезавантажте браузер. Аналогічно з'явиться кнопка для скачування біля кожної композиції, натиснувши на яку відразу ж буде зберігатися музика.

download

VKMusicпрограма для пошуку і скачування музики і відео з сайтів Вконтакте, RuTube, YouTube, Vimeo і багатьох інших. Для пошуку і скачування музики Вконтакті потрібно ввести логін і пароль у вікно авторизації програми, яке з'явиться під час першого пошуку. Все просто: шукаєте композицію, натискаєте на кнопку збереження, вибираєте куди зберігати і натискаєте «Прийняти».

download

download

OKToolsрозширення для браузерів Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, написане для скачування музики з однокласників. Після встановлення біля музичних файлів з'явиться кнопка скачування. Щоб завантажувати одночасно кілька композицій потрібно придбати преміум аккаунт. Для одиночних завантажень плагін абсолютно безкоштовний.

download

ВКонтакте.ру Downloaderплагін для Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome, який добре виконує свою функцію - завантажує музику і відео з Вконтакті максимально швидко і без додаткових діалогових вікон. Налаштування плагіна доступне у вкладці доповнень браузера. Крім того плагін відображає імена файлів, розмір, бітрейт, завантажує HD відео і HQ фото.

download

download

ВКонтакте.ру Downloader для браузера Mozilla Firefox

ВКонтакте.ру Downloader для браузера Opera

ВКонтакте.ру Downloader для браузера Google Chrome

NetVideoHunterна мою думку, непогане доповнення для браузера Mozilla Firefox. Призначене воно для скачування різного відео та аудіоконтенту з різних сайтів (Вконтакті, Однокласники, Youtube та ін.).

download

Після встановлення зверху на панелі з'явиться відповідний анімований значок. Як тільки ви будете переглядати відео онлайн або прослуховувати аудіо - значок доповнення почне блимати. Клацнувши на нього можна подивитися, які файли можна завантажити. Крім того, їх можна попередньо прослуховувати або переглядати. Натиснувши кнопку збереження файл почне завантажуватися. Єдине, що потім буде потрібно - це перейменувати файли, оскільки назви при скачуванні з деяких сайтів не зберігаються.

download

download

download

Схожий додаток до попереднього Video DownloadHelper, який також має анімований значок і відразу ж як ви слухаєте аудіо або дивитеся відео сповіщає про те, що дані файли вже доступні для завантаження.

download

Video DownloadHelper для браузера Mozilla Firefox

Video DownloadHelper для браузера Google Chrome

Flash Video Downloader - YouTube HD Downloadдодаток для скачування відеороликів з YouTube і йому подібним сайтам. Підтримується більш ніж 200 сайтів. Після встановлення значок доповнення з'явиться біля адресної стрічки.

download

download

При перегляді відеоролика знизу під відео з'являється кнопка для скачування даного відео. Можна вибрати формат файлу і його якість.

download

Крім відео скачується і аудіо (перевірено на Вконтакті). Для скачування потрібно прослухати доріжку, після чого з'явиться кнопка для скачування.

download

Flash Video Downloader для браузера Google Chrome

Flash Video Downloader для браузера Mozilla Firefox

Download YouTube Videos as MP4додаток для Mozilla Firefox для простого і швидкого скачування відео. Під час перегляду під відео з'явиться посилання для скачування.

download

1-Click YouTube Video Download також доповнення для Mozilla Firefox яке дозволяє завантажувати відео в один клік. Під відеороликом також буде кнопка для завантаження відео. У налаштуваннях можна вибрати куди зберігати файли.

download

download

FVD Video Downloaderдоповнення для браузера Opera, яке завантажує відео та аудіо файли. Для завантаження використовуйте відповідну кнопку під відео.

download

download

Якщо кнопки немає, то натисніть на кнопку доповнення, яка розміщена на панелі інструментів.

download

Одним з найпопулярніших сервісів є savefrom. Для скачування потрібно скопіювати адресу інтернет сторінки і вставити її у відповідне поле на сайті savefrom.

download

download

Звичайно, на сайті можна скачати доповнення для браузерів, які набагато полегшать і прискорять завантаження. Також для скачування доступна програма для ОС Windows.

download

Якщо вам потрібно завантажити відео з Dailymotion, Rutube, Videochart.net, Яндекс, Vimeo, Coub, Twitter, Vine, то онлайн сервіс savevideo саме те, що потрібно.

download

Keepvid ще один онлайн сервіс для скачування з YouTube і йому подібним.

download

І нарешті - універсальне рішення: Internet Download Manager. Дана програма качає практично абсолютно все і з будь-яких ресурсів. Єдиний мінус - вона платна.

download

download

Для Android існує доповнення TubeMate YouTube Downloader, що з легкістю завантажує відеоролики із YouTube. Дане розширенння доступне на офіційному сайті. В Google Play його не має, оскільки скачування відео із YouTube порушує умови використання сервісу. Для початку завантажте доповнення на пристрій і дозвольте встановлення із невідомих джерел (як на скриншоті).

download

Потім натисніть на нього та почніть встановлення.

download

Після встановлення запустіть програму, виберіть відео та завантажте його.

download

download

На цьому все. Думаю кожен вибере для себе потрібну і зручну програму або плагін для браузера.