Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.1 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

HD VideoBox

Пропоную познайомитися з програмою, яка містить каталоги з фільмами, мультфільмами, телепередачами та аніме. HD VideoBox можна використовувати абсолютно безкоштовно та отримувати доступ як до останніх новинок, так і до контенту з архіву.

Для встановлення на телевізор/приставку потрібно із офіційного сайту розробника завантажити файл програми з розширенням APK та скопіювати його на флешку. Далі відкрити та встановити, користуючись підказками. (Для встановлення потрібно щоб в налаштуваннях стояла відмітка, яка дозволяє встановлення з невідомих джерел). Детальніше про налаштування приставки Xiaomi 4K Mi Box S та способи встановлення програм, яка працює на Android TV, можна прочитати в наступній статті.

Після запуску ви побачите меню з каталогом, який розбитий по категоріях: новинки, фільми, серіали, мультфільми, телепередачі, аніме. Вибрані відео можна додавати в закладки. Якщо щось випадкового загубилося, то знайти його можна в історії.

Програма виконує пошук по різних онлайн-джерелах і залежить від їхньої працездатності. Професійна версія дає змогу переглядати відео в 4K, пропонує функцію пошуку по торентах та ін.

Після того як потрібне відео буде знайдене, його можна переглянути. Відео може бути доступне на онлайн-платформах та торентах. Ви повинні вибрати звідки його програвати. Якщо буде вибраний перший варіант, то відео можна буде відкрити за допомогою відео програвача, який встановлений у вашій системі. Для другого варіанту потрібна спеціальна програма типу Stremio.

В налаштуваннях можна вибрати джерела для пошуку контенту, увімкнути пошук по торент-ресурсах та ін.

Непоганий додаток для простого пошуку цікавих відео. Але потрібне стабільне та надійне інтернет-з’єднання.

Сторінка додатка HD VideoBox