Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Залежить від програми
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська


vintage photos

Якщо звичні фото вже стали не такими цікавими, то час спробувати щось нове, наприклад вінтажний стиль. Давайте подивимося на додатки, які додадуть вінтажу до фото та вдихнуть щось нове у буденний стиль.

Додаток 1. Kuji Cam

Kuji Cam

Kuji Cam – додаток, який містить просто надзвичайно багато різноманітних фільтрів та ефектів. Стилі можна застосовувати прямо у камері, вибирати кольорові чи чорно-білі ефекти, доступні рамки та штампи, 3D-эффекти та багато іншого. Швидкий попередній перегляд дасть змогу за лічені секунди визначитися чи вартий застосований стиль уваги. Можна працювати із фото, що зберігаються на телефоні. Для цього їх просто потрібно імпортувати із галереї, натиснувши на кнопку «Імпорт».

Крім стилів та фільтрів за допомогою Kuji Cam можна змінити різкість, температуру, яскравість, контраст, додати зерна та ефект віньєтки.

Один мінус в тому, що додаток має платну версію і кожні кілька секунд про це нагадує, а так шикарна програма, яка повністю виконує поставлене перед нею завдання.

Google Play Kuji Cam


 

Додаток 2. 1998 Cam

1998 Cam

В багатьох програм часто фільтрів чи стилів не вистачає, хотілося б більше… Але це все не про 1998 Cam. Додаток має стільки фільтрів та ефектів, що пальці можуть заболіти, листаючи їх.

Також 1998 Cam може додавати ефекти на відео, але в безкоштовній версії дана можливість заблокована.

Для початку роботи потрібні фото, які можна отримати із самої програми 1998 Cam або імпортувати із галереї. Якщо вирішили працювати напряму, то не забудьте в налаштуваннях вибрати співвідношення сторін для фото, їхню якість та решту нюансів під свої потреби.

Після відкриття фото, стануть доступні всі фільтри та стилі, які для зручності розбиті на категорії. Також наявні інструменти для керування кольором, контрастом, тінями та світлом. Можна додати зерно та 3D-ефект, який  не на кожному фото дасть бажаний результат, тут все індивідуально. Корисна функція «до» та «після» – окрема кнопка, яка при натисканні покаже яке було фото до застосування ефектів.

Google Play 1998 Cam


 

Додаток 3. Retro Filter - Vintage Camera Effects Photos

Retro Filter

Retro Filter – останній на сьогодні розглянутий додаток для додавання ретро стилю на фото. Для початку роботи потрібно зробити фото або імпортувати його з галереї. Стануть доступні інструменти. Це фільтри; світлові ефекти; налаштування: контрасту, яскравості, насиченості, тіней, світла; додавання зерна та подряпин на фото; 3D-ефектів, градієнту, кольору.

Для зручності порівняння своїх шедеврів із  тим, що було до цього, також передбачена кнопка «до» та «після».

Retro – непоганий додаток, але у ньому значно менше фільтрів, проте більше інструментів для детальних налаштувань, використовуючи які та всю свою творчість можна створити щось нове.

Google Play Retro Filter - Vintage Camera Effects Photos