Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.3 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська

MScopes

Всі, хто купував ендоскоп знають, що для керування ним із смартфона потрібне програмне забезпечення. У моєму випадку потрібно було встановити CameraFi2. Мені захотілося протестувати інші програми для роботи із таким пристроєм.

Було встановлено більше десятка різних утиліт. Але працювати належним чином вони не хотіли, інколи не працювали взагалі. Так часто буває, тому що одна і та ж програма по різному буде вести себе на різних смартфонах та на різних версіях операційної системи.

Сподобалася програма MScopes for USB Camera/Webcam, в першу чергу за те, що запускається у рази швидше і працює набагато плавніше, без підвисань.

Отож, за допомогою програми MScopes for USB ви зможете знімати та переглядати відео із цифрових мікроскопів на базі USB-камер, не медичних ендоскопів, бороскопів, цифрових та вебкамер, які підключені до вашого девайса по USB. Працює без root прав.

Таким чином, якщо ви щасливий власник ендоскопа або іншого пристрою, який підключаєте через USB порт, то за допомогою даного програмного забезпечення зможете фотографувати та записувати все, що бачить ваш підключений до смартфона чи планшета пристрій.

До функцій програми MScopes for USB Camera/Webcam можна віднести:

  • Збільшення або зменшення масштабу кнопками гучності;
  • Можливість додати дату та час на зображення;
  • Налаштування кольорового контрасту;
  • Видалення непотрібних зображень та відео;
  • Обмін готовими мультимедіа даними.

Платна версія дає можливість забрати водяні знаки, вибирати розширення відео, масштабування, панорамування, включає підтримку PNG формату зображень, повноекранний режим без кнопок та ін.

Примітка. На мобільних пристроях Android, які не підтримують USB Video Class (UVC) програма працювати не буде.

Зверніть увагу на те, що при проблемах із роботою безкоштовної версії, платна версія їх не вирішить. В такому разі купувати її нема сенсу.

Google Play MScopes for USB Camera/Webcam