Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.0.3 та вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська, українська

Free professional camera for your Android smartphone

Безкоштовних камер в маркеті вистачає. Але не всі вони можуть похизуватися величезною кількістю налаштувань та якісними фото. А от програма з оригінальною назвою «Камера» може залишитись на вашому смартфоні назавжди. Але не зважайте на назву. Програма дійсно чудова.

Високоякісний додаток з підтримкою 4K та професійними налаштуваннями. Дає можливість накладати фільтри в режимі реального часу, використовувати кольорові ефекти. Налаштовується баланс білого, можна вибрати сюжет (нічна зйомка, захід сонця, спорт, вечірка та ін.). Підтримується HDR, безперервна зйомка, автостабілізація, масштабування, повторна зйомка, таймер зворотного відліку, спалах, зміна компенсації експозиції та ін.

Можна вручну налаштовувати відстань фокусування, задавати потрібне значення ISO, ручний час експозиції, вмикати інтелектуальне виявлення обличчя.

Free professional camera for your Android smartphone

Рекомендую після встановлення зайти в налаштування (значок шестерні) → «Налаштування фото…» → «Якість зображення» та вказати 100%. Інакше фото будуть розмитими. 100 відсоткову якість рекомендую виставляти в будь-яких програмах для роботи із камерою телефону. Краще, при потребі, пізніше змінити якість фото на програмному рівні.

Кількість налаштувань досить велика. Налаштовуються такі категорії як «Фото», «Відео», «Місцеположення», «Обробка», «Інтерфейс», «Передперегляд», «Таймер», «Пакетний режим», «Інтервал», «Додаткові налаштування». Думаю, що кожен знайде налаштування під свої вподобання.

Free professional camera for your Android smartphone

Один великий мінус – не підтримує основну камеру мого смартфону (Samsung Galaxy M31s). І скоріш за все, така проблема чекає багатьох. Це стосується смартфонів з декількома камерами. А так може стати чудовим рішенням для творчості.

Сторінка додатка «Камера»