Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.3 і вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська

CameraFi2

CameraFi2 – дає можливість отримувати зображення та відео не лише із вбудованих камер, але і з камер, які підключені до  вашого планшета чи смартфона по USB інтерфейсу.

Робіть запис відео, знімайте фото та виконуйте редагування. Використовуйте високоякісні USB камери, мікроскопи, ендоскопи, цифрові дзеркальні фотоапарати та інші пристрої, які підключені по USB та отримуйте якісні та захоплюючі знімки.

Використовуючи програму, можна створювати відеоролики ваших ігор та завантажувати їх на YouTube та Facebook.

CameraFi2 крім відео та фото, також дає змогу вести запис із аудіопристроїв. У якості джерела звуку може бути вбудований мікрофон та UAC (USB Audio Class).

Підтримується запис відеороликів із наступними розширеннями: SD (640 × 480), HD (1280 × 720), FHD (1920x1080).

Ви можете скористатися такими додатковими інструментами як відеофільтр, накладання тексту та зображення, функцією картинка в картинці (PIP), 360-dgree VR камера у прямому ефірі (RICOH THETA S).

Окрема кнопка відкриває галерею із фото та відео, які ви зробили за допомогою програми. Тому використовувати провідник для перегляду відзнятого матеріалу не обов’язково.

Безкоштовна версія має забагато реклами та сильно навантажує смартфон (за моїми спостереженнями), хоч і підтримує багато моделей пристроїв.

Для роботи програми потрібно надати відповідні дозволи, які вона запитає в процесі запуску та в процесі фотографування і запису відео.

Google Play CameraFi2