Тип: Плагін
Версія Joomla!: Joomla 3+
Ліцензія: Безкоштовний

MB Donation

Плагін дозволяє організувати на власному сайті під керуванням Joomla форму пожертвування. Буде виведений блок, який містить інформацію про автора та власне форма для прийому пожертви.

Форму можна додавати у будь-яке місце статті. Для цього можна використовувати широко поширені вислови: «Сподобалась стаття? В знак подяки – купіть автору чашку кави», і тому подібне.

Із платіжних систем лише дві: PayPal та Яндекс.Гроші. Підтримується два режими роботи. Перший – векторна фігурка посмішки, другий – статичний блок.

Підтримується додавання довільних параметрів у статті.

Кожен автор (якщо їх на сайті декілька) може вказувати свій ідентифікатор продавця.

Користувачі, переміщуючи повзунок можуть змінювати ціну пожертвування.

Після встановлення плагіна, потрібно перейти у менеджер плагінів, знайти JMB Donation (щоб довго не шукати, введіть у пошук JMB), відкрити та провести налаштування.

На вкладці «Плагін» доступні такі параметри як вибір платіжної системи, додавання мерчанта, введення сум (мінімальної, максимальної та за замовчуванням), вибір валюти та текст пожертвування.

JMB

В «Додаткових параметрах» можна увімкнути лото, посмішку та інші функції.

JMB

Далі потрібно перевести стан плагіна на «Увімкнено» (якщо ще цього не зробили) та зберегти зміни.

Для виведення в статті використовуємо (бажано у режимі вихідного коду) такий синтаксис:

Для виведення параметрів за замовчуванням: {jmb_donation}.

Розширений синтаксис: {jmb_donation provider|merchant|amount|currency}.

Для виведення розширеного синтаксису (для прикладу): {jmb_donation paypal|Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.|10|USD}. Такий параметр як валюта опційний та залежить від вибору платіжної системи за замовчуванням.

Приклад із вказанням ID мерчанта або номера гаманця, а не адреси електронної пошти, як у попередньому прикладі (на прикладі Яндекс.Грошей): {jmb_donation yandex|41001599904355|15}

Сторінка плагіна JMB Donation