Тип: Компонент/плагін
Версія Joomla!: Joomla! 3+
Ліцензія: Компонент платний

Dropfiles — самий функціональний менеджер файлів для Joomla!

Отримайте найпотужніший і одночасно простий файловий менеджер для Joomla!. Керуйте всіма своїми файлами і категоріями зі свого улюбленого редактора. Створіть категорію файлів, перетягніть у неї свої файли, потім вставте категорію або один файл прямо в свою статтю. Dropfiles надає вам безліч професійних функцій для керування файлами: виконуйте завантаження в один клік, 4 адаптивних теми, розширений пошук та фільтрація, статистика завантаження, резервне копіювання файлів і багато іншого! Потрібно обмежити доступ до файлів? Рівень доступу у Joomla можна застосовувати одним клацанням миші. Працює на всіх редакторах, backend і frontend. Ідеально підходить для швидкої роботи. Простий та легкий для кінцевих користувачів.

4 адаптивні теми. Чотири теми включені в плагін, але є не тільки теми! Вони змінюють спосіб подання ваших файлів вашим користувачам. Сюди входять стандартні файли, файли з Google Диска, таблиці і подання у вигляді акордеону. Система також надзвичайно гнучка, тому ви можете проявити творчість при створенні каталогу із файлами.

Дизайн, який підходить для вашої теми. Зазвичай, коли ви додаєте розширення на свій веб-сайт Joomla, наступним буде складний процес застосування дизайну, який буде відповідати вашому шаблону Joomla. Це більше не буде проблемою, так як в кожній темі ви можете застосувати свої кольори за допомогою набору кольорів і відображення або приховати деяку інформацію про файл.

Найпростіший файловий менеджер. Користуватися Dropfiles дуже легко. Це схоже на керування файлами у вашому робочому столі. Наприклад, ви можете змінити порядок, змінити рівні категорій файлів, перемістити, скопіювати і перемістити файли за допомогою drag'n drop. І все відбувається з використанням технології AJAX — на льоту. Потрібно додати нові файли? Просто перетягніть один або кілька файлів.

Гнучка і розширена пошукова система. Керування величезною кількістю файлів відбувається за допомогою потужної пошукової системи. Це включено в плагін, і, крім того, ви можете створювати декілька пошукових систем з фільтрами, які настроюються, такими як:

  • Повний текстовий пошук в документах (за словом, pdf ...) з автоматичним індексом нових документів при завантаженні;
  • Категорія фільтрації файлів;
  • Система тегів файлів, що відображається як прапорець або прогностичні пошукові фільтри;
  • Дата створення діапазону фільтра;
  • Дата фільтра діапазону поновлення;
  • Попередній перегляд файлу в результатах пошуку;
  • Порядок сортування файлів за типом, датою, категорії за назвою стовпця.

Повний контроль доступу до файлів (Joomla ACL). Коли ви керуєте файлами, вам завжди потрібно налаштовувати доступ до файлів для користувачів, і це завжди складно зробити. У Dropfiles розробники використали власний ACL для Joomla. Керуйте видимістю файлів одним клацанням миші з категорії або з файлу і визначайте правила керування файлами на основі дій (кому дозволено оновлювати, видаляти, редагувати, редагувати власні файли або навіть завантажувати їх). Крім того, можна обмежити доступ до файлу або категорії файлів обраним користувачам Joomla.

Менеджер файлів інтерфейсу користувача. Dropfiles отримав виділені функції для керування файлами із frontend. Ви можете налаштувати меню для керування файлами з інтерфейсу для надання доступу для користувача і додавання визначеної форми завантаження. Крім того, у вас є спеціальний інтерфейс для зручного керування файлами.

Імпорт існуючих файлів. Якщо у вас вже є файли на вашому сервері або якщо для вас це швидше ніж надсилати файли через FTP, імпортер файлів призначений для вас. Виберіть категорію файлів ліворуч, виберіть куди копіювати файли справа та натисніть кнопку імпорту, отримайте свої файли у Joomla.

Ви можете імпортувати файли з розширень Joomla: Docman, jDownloads, Edocman в найкоротші терміни. Існує спеціальний інструмент імпорту, який автоматично імпортує файли і багато іншого:

  • Категорії файлів;
  • Файли та документи (Docman);
  • Назви файлів;
  • Опис файлів.

Оновлення одним кліком і керування версіями файлів. Файловий менеджер для Joomla має приголомшливі функції для кінцевих користувачів. Ви можете оновити (або замінити) існуючий файл одним кліком, в той час як ви зберігаєте резервну копію старої версії файлу. Звичайно, стару версію можна відновити за один клік.

Статистика завантаження. Панель статистики завантаження доступна в адміністративній панелі Joomla (додатково до трекера подій Google Analytics). Ви можете створити свій графік статистики та докладне уявлення з використанням фільтрів: категорія файлів, вибір одного файлу, діапазон дат завантаження.

Повідомлення про дії електронною поштою. Повністю редагована система повідомлень по електронній пошті доступна, коли користувач застосовує деякі дії до файлів. Ви можете повідомити власника файлу, власника категорії файлів, адміністратора Joomla і додати призначену для користувача електронну пошту для повідомлень. Повідомлення по електронній пошті можуть бути активовані на такі події:

  • Завантаження нового файлу;
  • Редагування файлів;
  • Видалення файлу;
  • Редагування інформації про файл;
  • Коли файл завантажений.

JOOMLA + GOOGLE DRIVE AND DROPBOX

Google drive

Google drive. Всі додаткові функції упаковані в один аддон: повна інтеграція із Google Диском з двосторонньою синхронізацією. Дозвольте своїм користувачам керувати файлами з Google Диска або з Joomla і синхронізувати їх з Google Диском. Це єдиний компонет, який пропонує повну інтеграцію Google із Joomla.

Dropbox

Dropbox. Додаток включає повну двосторонню синхронізацію файлів з Dropbox. Дозвольте користувачам керувати файлами з Dropbox або Joomla та синхронізувати їх з Dropbox. Це єдиний компонет, який пропонує повну інтеграцію Dropbox із Joomla.

OneDrive

OneDrive. Доповнення включає в себе повну двосторонню синхронізацію файлів з Microsoft OneDrive. Керуйте файлами та папками з OneDrive або Joomla та синхронізуйте їх з OneDrive. Це єдиний компонет, який пропонує повну інтеграцію OneDrive із Joomla.

Компонент інтегрується із:

  • K2 Joomlaworks;
  • FlexiContent;
  • Joomla CCK & інші розширення;
  • Всіма редакторами;
  • Модулями Joomla!;
  • Більшістю тем.

Сторінка компонента Dropfiles для керування файлами