Тип: Компонент
Версія Joomla!: Joomla 3+
Ліцензія: Безкоштовний

JL Horoscope

Мабуть, мало знайдеться людей, які не цікавляться гороскопом… Для всіх, у кого встановлена система керування контентом на ім’я Joomla, може стати в нагоді цікавий компонент JL Horoscope. По-перше, він безкоштовний, по-друге, всі гороскопи будуть автоматично наповнюватися із сервісу ignio.com.

Даний компонент допоможе швидко сформувати розділи із гороскопом на своєму сайті. Буде незамінним для тематичних сайтів, міських порталів, а також для всіх, хто хоче вивести подібний функціонал у себе в блозі чи на сайті.

До особливостей компонента можна віднести:

  • Автоматичне наповнення із сайту ignio.com;
  • Компонентом підтримується офіційний API ignio.com;
  • Гороскоп виводиться на поточний день, на завтра, тиждень;
  • Серед гороскопів присутні наступні: еротичний, бізнес-гороскоп, антигороскоп, мобільний, кулінарний, здоров’я, любовний;
  • Можна додавати власні картинки для кожного із знаків зодіаку та робити власні описи;
  • Ідея та принцип функціонування взяті із сайту orakul.com.

Для початку роботи, після встановлення компонента, потрібно відредагувати вже готові картинки та описи знаків зодіаку, задати свій порядок відображення та опублікувати в одному із пунктів меню.

Для керування гороскопами потрібно відкрити компонент: «Компоненти → Гороскопи → Гороскопи».

Щоб опублікувати на сайті потрібно перейти в «Меню → Назва вашого меню → Створити пункт меню → Гороскопи → Гороскопи». Далі як зазвичай, потрібно вибрати категорію, задати метатеги та іншу інформацію і опублікувати створене меню.

Вся інформація буде автоматично заповнена компонентом із вище вказаного сайту.

Сторінка плагіна JL Horoscope