Завантаження повного інсталятора для Google Chrome, Mozilla Firefox, Opera, Яндекс.Браузер

Якщо ви завантажите інсталятори із офіційних сайтів більшості браузерів, то отримаєте онлайн інсталятори. Дані файли легко виявити по малому розміру, приблизно до 1 мегабайта. Але якщо потрібно встановити браузер на комп’ютер на якому відсутній інтернет, то виникнуть проблеми. Ви нічого інсталювати не зможете. Це все тому що онлайн інсталятори при виконанні завантажують повний інсталятор із офіційних сайтів, а тоді продовжують встановлення.

Для чого це зроблено? Для того щоб ви мали найновішу версію браузера. Адже дані програми являються самими популярними, тому і хакери вибирають вразливості саме в них для своїх атак. Ось чому для інтернет браузерів часто виходять  оновлення, саме оновлена версія містить виправлення та закриває всі «дірки», які можуть містити критичні вразливості.

Наприклад, ви завантажили онлайн інсталятор два місяці назад і вирішили інсталювати браузер саме зараз. Все одно буде завантажена остання найновіша версія. Цього ніколи не буде при використанні повного (офлайн) інсталятора.

Але все-таки виникають ситуації коли повний інсталятор являється необхідністю. Наприклад, при інсталяції на комп’ютер на якому в даний момент відсутнє активне інтернет підключення.

На всіх сайтах є повні інсталятори, які можна легко завантажити. Ось список та лінки:

Google Chrome

Google Chrome

Завантажити повний інсталятор для 32 бітної версії операційної системи

Завантажити повний інсталятор для 64 бітної версії операційної системи

Mozilla Firefox

Mozilla Firefox

Завантажити повний інсталятор для 32 та 64 бітної версії операційної системи

Яндекс Браузер

Яндекс Браузер

Завантажити повний інсталятор

Використовуйте конфігуратор, зайшовши на сторінку. Після виставлення параметрів можна натиснути на кнопку завантаження. Буде завантажений повний офлайн інсталятор.

Opera

Opera

Перейдіть на сторінку для завантаження та виберіть свою платформу: Windows, Mac, Linux

Примітка. Навіть якщо ви інсталюєте браузер із офлайн інсталятора, при наявності інтернету, після встановлення він буде автоматично оновлений. Якщо для вас не потрібна нова версія, потрібно зайти в налаштування та вимкнути оновлення.