Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 5.0 та вище
Ліцензія: Безкоштовна/платна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

VIMAGE

Фото для кожного з нас несе певну згадку про події минулого часу. Практично всі фото являються статичними і просто мовчать… А чи можна їх оживити? Звичайно, можна. Для цього потрібно встановити програму на смартфон та вибрати один з багатьох ефектів. І фото буде зачаровувати своєю глибиною та таємничістю...

Додаток VIMAGE являється інструментом для створення сінемаграфій, тобто фотографії на яких повторюються певні дії і створюється враження, що глядач переглядає фільм, а не фото. Прикладом може бути ілюзія палаючого вогню, туману, диму, який піднімається і тому подібне.

Готові файли можуть бути експортовані у відео високої якості або у GIF-зображення. Останній варіант дає змогу відкрити зображення на будь-якому пристрої, використати для вставляння в блозі чи на сайті, ось лише якість даний формат сильно знижує.

Алгоритм роботи із програмою:

1. Вибираємо фото. Для цього натискаємо на значок + та вибираємо фото в галереї.

VIMAGE

2. Під відкритим фото натискаємо на значок + та вибираємо «Ефект».

VIMAGE

VIMAGE

3. Зі списку ефектів додаємо той, що найбільше підходить до поточного фото.

VIMAGE

4. Підтверджуємо, натиснувши на прапорець.

VIMAGE

5. Натискаємо зверху на значок > та чекаємо закінчення генерування «живого» фото.

VIMAGE

6. Готовим фото можна поділитися або просто зберегти у пам’яті пристрою. Якщо вибрати значок «Поділитися», то можна вказати формат вихідного файлу.

VIMAGE

Додаток VIMAGE, крім основної функції, також може застосувати до фото корекцію, додати текст, повернути, обрізати зображення та ін.

VIMAGE досить цікавий додаток, який додасть ефектності та оригінальності до ваших фото, а для «старих» фото вдихне нове життя. Готовими витворами мистецтва можна поділитися на Facebook та Instagram. Також можна оживити свій статичний профіль, вразити друзів та знайомих.

Аналогічні програми: Movepic - Photo Motion & Photo Animator, StoryZ Живі фото, PixaMotion та ін.

Сторінка додатка VIMAGE в маркеті