Кнопочний телефон від Xiaomi – Qin1s

Багато хто думає, що час телефонів на кнопках пройшов. Але ще зустрічаються моделі, в яких використовуються кнопки для керування. До того ж багатьом подобаються телефони із кнопками, а не сенсорними екранами, особливо це стосується людей старшого віку, яким від телефона багато не потрібно, просто телефон і все. Відома китайська компанія вирішила зробити сюрприз, створивши модель Qin1s. Розглянемо її детальніше.

Працює модель у LTE мережах, а в якості операційної системи  використовує модифіковану (оптимізовану під роботу із кнопками) версію, яка базується на Android і має назву Mocor 5. Операційна наділена штучним інтелектом.

Дизайн телефона характеризується округленими краями при розмірах 132 х 53.8 х 8.5 мм.  

Qin1s безсумнівно на сьогодні являється самою просунутою моделлю із кнопковим керуванням та багатофункціональними технологічними рішеннями.

IPS дисплей моделі має розмір 2,8 дюйми та розширення 240х320 пікселів із захистом скла Gorilla Glass.

Керує всіма компонентами процесор Spreadtrum SC9820, який має 2 ядра. Об’єм оперативної пам’яті становить 256 МБ, а вбудованої флеш пам’яті – 512 мегабайтів. Вбудована пам’ять розширюються до 32 Гб за допомогою карточок формату MicroSD.

Акумуляторна батарея має ємність 1480 мАг, заряду якої повинно вистачити на 7 днів очікування, при умові повної зарядки. У якості порту – новий USB Type-C.

Модулі: Bluetooth, Wi-Fi, ІЧ-порт. ІЧ-порт використовується для керування телевізором, побутовою технікою та ін. Є два слоти для SIM-карт, LTE-модем. Навігація можлива завдяки GPS модулю.

Працює Qin1s у 2G, 3G та 4G мережах.

Перекладач використовує штучний інтелект і перекладає з китайської на 17 мов. В модель доданий віртуальний помічник XiaoAI, який відомий і в інших телефонних моделях компанії Xiaomi для китайського ринку.  

За виведення звуку відповідають 2 стереодинаміки. Для підключення навушників використовується роз’єм 3,5 мм.

До речі, щоб дана модель побачила світ – близько 60 тисяч чоловік поділилося сумою в майже 2,6 мільйона доларів, які було зібрано за допомогою краудфандінга.

Крім того, виробником Qin1s являється не сама компанія Xiaomi, а Shenzhen Multi-Pro Technology. Компанія Xiaomi допомагала в рішеннях та виступала свого роду консультантом.

Характеристики:

Дисплей Екран 2,8-дюймовий 240 х 320 пікселів
ОС Mocor5
Процесор SC9820E Dual Core
Пам'ять 256 МБ RAM 512 МБ ROM
SIM-карта Подвійна Nano SIM
Особливості Голосовий переклад в реальному часі
Bluetooth 4.2

Мережа

GSM B2/3/5/8
WCDMA B1/2/5/8
FDD-LTE B1/2/3/5/8,TDD-LTE:B38/40/41
Основна інформація
Бренд QIN
Тип Bar Phone
Оперативна пам'ять 256 МБ
Флеш 512 МБ
Тип камери Без камери
Зв'язок
Слот для SIM-карти Dual SIM, Dual Standby
USB-слот Є
Динамік Є
Медіа-формати
Формат зображення BMP, GIF
Мови
Мова English/Chinese
Додаткові характеристики
 
Додаткові функції Будильник, Bluetooth, браузер, калькулятор, календар, Wi-Fi
Комплектація
Стільниковий телефон 1
SIM-карта 1
Зарядний пристрій 1
USB-кабель 1
Розміри
Розмір продукту 13,20 х 5,38 х 0,85 см
Маса товару 0.150 кг