Універсальна мобільна батарея — Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh, характеристики

Розкажу декілька слів про недорогий Power Bank від китайського бренду Xiaomi, який недавно собі придбав.

Кожному відома ситуація дуже невчасного закінчення заряду телефона чи планшета. Особливо це дратує у випадку якщо потрібно завершити роботу чи слідувати по GPS маршруту. Дана проблема стала особливо актуальною після масового поширення сенсорних пристроїв із різними операційними системами на борту.

Так от, дану ситуацію призвані трішки покращити зовнішні батареї, які набагато ємніші і здатні декілька разів зарядити смартфон.

Що собою являє Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh? Звичайно, це зовнішній літій-іонний акумулятор, який має ємність 10000 мAг. Дана модель має досить скромні розміри, всього 22 мм. Проте, коли береш його в руки — вага відчувається. Батарея знаходиться в анодованому алюмінієвому корпусі та має елегантний вигляд.

Порти. Один для заряджання самої УМБ, інший для заряджання смартфонів чи планшетів. Є чотири індикатори, які сповіщають про рівень заряджання батареї від зарядки, а також про рівень заряду, який залишився при заряджанні пристроїв. Кнопка контролю заряду батареї (функція із самої назви думаю зрозуміла). Ніяких додаткових елементів конструкція більше не має.

Універсальна мобільна батарея — Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh, характеристики

Для заряджання пристроїв ніяких кнопок натискати не потрібно. Батарея сама розпізнає пристрій, який до неї підключається і починає заряджання. На виході батарея дає напругу у 5 вольт та силу струму 2.1 А, чого цілком достатньо для заряджання навіть досить ємних батарей.

Універсальна мобільна батарея — Xiaomi Mi Power Bank 10000 mAh, характеристики

Класна та досить корисна річ. Кількість заряджань залежить від потужності батареї, яку потрібно заряджати. Наприклад, мою батарею із ємністю 3000 мА•год вдалося зарядити лише два рази. До швидкості заряджання ніяких претензій — на рівні звичайного зарядного, який ішов в комплекті із телефоном.