Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 7 SP1
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

TwinRewrite is a text editor for websites

Хто займається створенням сайтів або наповнює їх контентом, то може звернути увагу на текстовий редактор TwinRewrite. Можна працювати із власним текстом та рерайтом, який грунтується на передаванні своїми словами вихідного тексту. За допомогою програми можна розрахувати статистику по символах, ціну тексту, кількість ключових слів у тексті та його щільність.

У програмі присутній редактор із попереднім переглядом. Підтримується вставляння зображень, відео, посилань, таблиць, аудіо, дати та часу, спеціальних символів та ін.

До тексту можна застосовувати накреслення, створювати списки, вибирати рівні заголовків, застосовувати надрядкові та підрядкові інтекси. Присутня можливість типографувати текст з метою його відповідності правилам екранної типографіки.

В можливості редактора входить простий пошук та заміна тексту, функція автоматичного збереження та відновлення документа. Велика кількість налаштувань дають змогу оптимізувати TwinRewrite під власні потреби.

Програма може на основі тексту додавати ключові слова.

Для роботи програми в системі має бути встановлена платформа .NET Framework 4.8 та вище. Якщо під час інсталяції ви під’єднані до мережі інтернет, то програмна платформа .NET Framework завантажиться автоматично.

Сторінка програми TwinRewrite