Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 7 SP1
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Англійська, російська

Alarmochi - task planning and automation 

Alarmochi – це безкоштовний планувальник справ та інструмент для автоматизації завдань. Після встановлення до ваших послуг стануть такі інструмент як таймер, годинник, будильник, планувальник завдань, інструмент визначення поясного часу, інструмент для роботи з подіями.

Програма нагадає про важливі справи, допоможе пробудитися зранку та заснути ввечері, засікти час. При правильному налаштуванні вона може виконувати різні завдання: вимкнути та перезавантажити пристрій, завершити процеси, запустити файл за розкладом та ін.

Не потрібно зупинятися лише на типових сценаріях, можна налаштовувати власні та виконувати різні завдання, автоматизуючи їх.

В налаштуваннях можна вибрати автоматичний запуск Alarmochi разом із ОС (так ви ніколи не пропустите важливих подій). Можна автоматизувати видалення протермінованих нагадувань та неактивних завдань. Є функція озвучування дати та часу.

Дані можна експортувати та імпортувати. Експортовані дані зберігаються в архіві *.zip. Архів містить фали формату *.CSV. При потребі вся інформація може бути імпортована.

Для роботи програми у системі повинен бути встановлений .NET Framework 4.7.1 та вище.

Сторінка програми Alarmochi