Тип програми: Інсталятор
Підтримувані ОС: Windows 10 / 8.1 / 7 SP1
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Російська

Free Value Converter for Windows

Програму Nekonverter можна використовувати для переведення значень різних величин між одиницями вимірювання. Простіше кажучи, можна переводити одиниці об’єму, швидкості, сили, освітленості та ін.

Кількість підтримуваних програмою величин постійно збільшується. Ви можете легко перевести кілометри в сантиметри, кіловати в калорії, гектари в квадратні милі та навпаки. Усі величини зібрані в категорії, що включають радіацію, площу, швидкість, щільність, радіоактивність, відстань, силу, витрати пального, прискорення, кутову швидкість, температуру, кутову міру, енергію, розмір взуття, інформацію, тиск, момент сили, масову швидкість потоку, масу, об’єм, потужність, об’ємну швидкість потоку, дату, освітленість.

Точність виведення інформації становить 15 символів після коми. Програма швидка в роботі та містить велику кількість налаштувань. Для десятків та розрядів можна вибирати тип розділювача. До особливостей програми також можна віднести виділення результатів в експоненціальній формі, виділення популярних величин, виведення результатів у формі плиток або таблиці, наявність цифрової клавіатури, алфавітного вказівника та історії переведень.

Для роботи Nekonverter в системі має бути встановлена платформа .NET Framework 4.8 та вище. Якщо під час інсталяції ви під’єднані до мережі інтернет, то програмна платформа .NET Framework завантажиться автоматично.

Сторінка програми Nekonverter