Тип програми: APK
Підтримувані ОС: Android 4.1 і вище
Ліцензія: Безкоштовна
Мова інтерфейсу: Українська, російська

Plant

Офіційний додаток одного із найвідвідуваніших сайтів присвяченого садівництву та квітникарству. Ви зможете дізнатися все не лише про кімнатні рослини, а й про садові та городні. Будете в курсі того, як правильно їх саджати та доглядати за ними.

База із рослинами поповнюється, виправляються помилки.

У базі міститься більше тисячі статтей. Серед них: матеріали про кімнатні рослини та догляд за ними, цікаві матеріали про садові рослини та квіти, корисні статті про вирощування городніх рослин. Також ви знайдете інформацію про посадку та догляд за плодово-ягідними культурами, про можливі проблеми, що виникають та як із ними боротися.

Рослини часто хворіють і потребують лікування. Додаток містить інформацію про захворювання та методи лікування від них, інформацію про шкідників та методи боротьби із ними.

Вся інформація доступна в офлайн режимі, тобто не потрібне активне інтернет з’єднання для роботи із додатком. Я вважаю, що це неодмінний плюс, оскільки дачна ділянка чи город в сільській місцевості не обов’язково знаходиться на території із швидкісним інтернетом, що може викликати великі труднощі при роботі додатків орієнтованих на онлайн обробку інформації.

Особливості додатка:

  • Місячний посівний календар садівника-городника на поточний рік;
  • Мова на вибір: російська та українська (вибирається автоматично у відповідності до мовних налаштувань вашого смартфона). Змінюється також вручну із додатка;
  • Все розділено на категорії, що додає зручності при користуванні та пошуці потрібної інформації;
  • Вибране для додавання важливої інформації і наступним швидким доступом до неї;
  • Функція блокнота для додавання окремих текстових блоків та наступним редагуванням. Якщо вся стаття для вас не потрібна, то даний інструмент саме для вас;
  • Рослини додані за родинами, що полегшує пошук потрібного виду чи сорту;
  • Масштабування тексту;
  • Наявна вікторина у вигляді окремого додатка.


Google Play «Кімнатні та садові рослини»




Google Play Вікторина «Вгадай назву квітки»